BulgarianSS Публикувано Юни 28, 2013 Публикувано Юни 28, 2013 Имам един въпрос,ако някой може да ми помогне ще черпя. Ситуацията е следната: Трябва да свържа един глупав принтер,някакво смотано HP е-знам,че е мрежови и през Mac-а няма проблем с намирането му и принтирането. Проблемът идва от това,че има една програма - Microinvest,която е инсталирана на виртуален Win7 на същият компютър и от него така и не може да се свърже проклетникът... Нещо специфично има ли инсталирането на притера,когато си с виртуална 7-ца? Цитирай
mirror Публикувано Юни 28, 2013 Публикувано Юни 28, 2013 (редактирано) Инсталирай си софтуера с драйвърите за W7. VMware или Parallel ползваш? Edit: Даже щом е мрежови просто add-ни IP-то от "Add Network Printer" в w7 Редактирано Юни 28, 2013 от mirror Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 28, 2013 Автор Публикувано Юни 28, 2013 През виртуал бокс се стартира Win-a. Не става да му добавя глупавото IP,уж го открива,но не тръгва-утре вечер ще ходя да го боря и да посъбера малко мнения. Цитирай
koksibg Публикувано Юни 28, 2013 Публикувано Юни 28, 2013 Питай google мисля. "How to connect............" Принципно гоогъл трябва да знае. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 28, 2013 Автор Публикувано Юни 28, 2013 Koksi,много ти благодаря. Така се чудех как се ползва този google.... Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 28, 2013 Публикувано Юни 28, 2013 Примири се - боза на отделен дял и всичко ще върви. Забрави за бууткамп - виртуализацията на disk0s2 чупи файловата система и след време уиндоуса си заминава. Бууткамп - никога повече. Има rEFIt за тая работа 1 Цитирай
stangen Публикувано Юли 13, 2013 Публикувано Юли 13, 2013 По какъв начин e настроен мрежовият адаптер на виртуалката, NAT ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.