Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Шест месеца след представянето му, на този ден преди 6 години е пуснат в продажба легендарен апарат.

Апарат променил цялостно ситуацията в своя сегмент и който вече 6 поколения е топ устройство.

Публикувано

И така вече почти 5 години от тях ползвам iPhone. Промени ни това устройство :)

Публикувано

Честито :) Жена ми също ползва първия iPhone и няма грижи, даже не иска да чуе за смяна. Моят ми липсва...

Публикувано

И аз го ползвах до преди две години , но падна лошо и до там. Като се замисля и на мен ми липсва. :tooth:

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Днес се навършват 7 години от презентацията Macworld Expo 2007 в Сан Франциско на която Стив Джобс представи IPhone. У-то беше представено на обществеността като продажбите започнаха след 6 месеца.

Малко ретроспекция, ето и видеото от това събитие което промени не само една индустрия но и самите нас.

Enjoy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit.

Нямах време да си довърша поста че бях на работа(sorry). Та сега да добавя няколко изречения който ме впечатлиха.

Цитат-

"Today, we're introducing three revolutionary products. The first one is a widescreen iPod with touch controls. The second is a revolutionary mobile phone. And the third is a breakthrough Internet communications device. So, three things: a widescreen iPod with touch controls, a revolutionary mobile phone, and a breakthrough Internet communications device. An iPod, a phone, and an Internet communicator. An iPod, a phone...are you getting it? These are not three separate devices. This is one device. And we are calling it iPhone. Today, Apple is going to reinvent the phone."

Превод-

Днес ние представяме три продукта. Първия е широкоекранен IPod със допирно управление. Втория е революционен мобилен телефон. И третия е спиращо дъха интернет у-во. И така, три неща: широкоекранен IPod със допирно управление,революционен мобилен телефон,спиращ дъха интернет у-во. iPod, телефон, интернет комуникатор. IPod, телефон......схванахте ли? Това не са три отделни у-ва. Това е едно у-во. Ние го наричаме IPhone. Днес Apple преосмисли телефона.

Публикувано

Уникат! Бог да го прости Стив,но малко хора могат да направят такава презентация.

Публикувано

От излизането на първия, друг телефон не съм имал, засега нямам намерение да имам ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...