Alxx® Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 Universal TV е малка програмка, която се интегрира в iOS като вградена. Осигурява безплатно гледане на купища платени сателитни канали, сред които: Discovery, Discovery Science, Eurosport, NasaTv, FilmBox HD и още много други. Интерфейсът е относително прост и лесен за навигиране, а самата програмка работи малко мудничко(при зареждането на каналите), но стабилно. Повечето Дискавъри канали са с превод на руски език. Не съм открил, има ли начин да се добавят собствени стриймове. Достъпна е в ModMyi, напълно безплатно. 5 Цитирай
ozone Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 Иначе сигурно ще е много полезна за хора като мен,които нямат кабеларка Цитирай
arm11 Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 При мен така и не зацепи нито една тв, и я махнах. Цитирай
djokando Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 На 4с ката почти всички тръгнаха , но днес на един приятел на 5 цата пробвахме да добавим репото за програмата и не стана -изписа проблем със сървара . Иначе програмката има доста канали и се държи много добре на телефона ми Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 15, 2013 Автор Публикувано Юли 15, 2013 ModMyi е дефолт в сидиа, какво добавяте??? Цитирай
djokando Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 Ами уж репото ама не стана( И сега има ли начин да се изтегли програмата ? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 15, 2013 Автор Публикувано Юли 15, 2013 Кое не става бре? Я, провери му списъка със сорсовете - моуд май ай си го има по принцип след джейл. Цитирай
djokando Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 Имаше я ,но програмата я нямаше вътре затова днес изтрих репото и реших да го вкарам наново обаче геч... Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 15, 2013 Автор Публикувано Юли 15, 2013 Вероятно доставчикът ти блокира сорса или айпитата му. Поради това не е имало нищо и не можеш да го добавиш сега. Не е невъзможно и да им се е срутил сървъра временно. Отидете на друг нет(не от оператора!!) или изчакайте ден-два. Цитирай
Jekylll Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 Репото си е наред. Преди около 2 часа я инсталирах. Цитирай
djokando Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 Довечера ще пробва на домашната мрежа и утре ще видим дали е станало ... Цитирай
sleepervn Публикувано Юли 15, 2013 Публикувано Юли 15, 2013 На 3Gs някой пробва ли я? Мен ме изхвърля на момента. На 3gs върви идеално.Зарежда каналите за 2-3 секунди ( SD и HD).Това на WiFi,на 3g не съм пробвал.Друг е въпроса,че всичко го имам на приемника.Лично на мен,програмката ми харесва доста, 6+ за сездателите и за колегата който я постна 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.