Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

SwirlyMMS

Rosi Ko

Recommended Posts

Публикувано

Можели някой да качи точните настройки за Виваком за телефона и за програмата,че при мен несе получава.Благодаря

Публикувано (редактирано)

При положение, че си с 3GS и версия на Firmware 3.1.2 както пише в профилът ти, то тогава не ти е нужна тази програма а само настройките за телефона.

Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network -> MMS:

APN: mms.vivacom.bg

Username: mms

Password: mms

MMSC: http://mmsc.vivacom.bg

MMS Proxy: 192.168.123.123:8080

edit: Нямам вивателска карта за да пробвам, но това трябва да са настройките ;)

Редактирано от johnnybravo
Публикувано

Благодаря незнаех сега ще пробвам

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

Пак нестава под тези настройки има други там какво се попълва?

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Благодаря оправисе бях написал една буква повече

Публикувано

Чудя ви се защо толкова се пънете да качвате какви ли не програми за акотивиране и настройване на всяка една функция поотделно, като повече от половината, вкл. и ММС, и изваждане на Cellular Data меню и на 2G и на 3G на Глобул, можете да извадитe само с една–Supreme Preferences...

Публикувано

Качих програмата (кракната) и ми поиска рестарт. Направих рестарта и стига до логото и после телефона изгасва. Пробвам да го пусна пак, пак стига до логото и пак изгасва. Има ли друго решение освен рестор, че въобще не ми се занимава няколко часа за записване на всичко наново?

Публикувано

Е, сега,Тони, направо излагаш школата...

Пък аз се кълнях в теб, че си много в час...

През файлбраузъра, който ползваш, влез във файловата система, намери апликацията и я изтрий ръчно...

Публикувано

Опитах с iFunbox да засека телефона, но не става. Той въобще не светка. Сега опитах рестор и ми дава грешка 1600. В DFU също не успях да вляза?

Публикувано

Това какво трябваше да значи :eek:

Поправи си профила и пиши по-грамотно!!!

Ти май си от тези , които имат нужда от по-сериозно "стимулиране". Бягай бързо в раздела с правилата, и не се мяркай в темите докато не наизустиш какво трябва, и какво не.

Редактирано от Sladichuk®
Публикувано

Ето един deb фаил.

За тези дето още не знаят каде е програмата.:mrgreen:

Deb 2.1.3

Свали

• 1 месец по-късно...
Публикувано
Ето един deb фаил.

За тези дето още не знаят каде е програмата.:mrgreen:

Deb 2.1.3

Свали

свалих програмката. след това я инсталирах и "вкарах' настройките за мтел. пробвах да пратя ммс до друг телефон, както и ммс на мейл - нямаше проблеми. оказасе, обаче че имам проблеми с получаването. изпратиха ми един куп ммс-и но инбокса седи празен и нищо не пристига. някаквя идей за фикс и на какво може да се дължи ?

Публикувано

Здравейте, имам iPhone 3GS firmware 3.1.3 фабрично отключен и не мога да изпращам MMS през VIVACOM, мога само да ги получавам. Направил съм следните настройки: Вивател

MMSC: http://mmsc.vivatel.bg

Proxy: 192.168.123.123:8080

APN: mmsc.vivatel.bg

Потребителско име: mms

Парола: mms

MMS Max Massage Size: 200

MMS UA Prof URL: "тук е празно и незнам какво да напиша"

някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, ако може да пологне?

MMS Max Massage Size: 200
Не съм 100% сигурен, но лимита на нашите оператори е 100Кб. Пробва ли да пращаш през 3G връзка? В мрежата на Вива има някакъв конфликт при едновременно ползване на EDGE и GSM, който не зависи от теб.

П.П. Не четеш ли бре? В нет адресите въведи mmsc.vivacom.bg, не vivatel! И въведи APN настройки и за мрежата, не само в MMS настройките.

Редактирано от alxx
Публикувано

Вече пробвах да въведа в нет адресите mmsc.vivacom.bg, но не става. Като натиснеш сенд ушким заминава нормално, но веднага след това излиза съобщение че не е изпратено. В същото време получавам MMS.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...