mindgamevo Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Здравейте, програмката работи перфектно когато PC-то и Iphone-a са вързани към една и съща WiFi мрежа. Когато ICamSource работи на PC-то с домашната ми мрежа и отида до кварталното кафе и от там включа ICam на Iphone програмата не работи. Въпросът ми е - трябва ли задалжително PC-то и Iphone-a да ползват една и съща Wifi мрежа? Цитирай
mindgamevo Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Да сега от друга мрежа е ок. Явно предишната е давала проблем Цитирай
BANNN Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 Version 1.3.1 - Improved "zero-config" connection logic.- Optionally display an iCamSource's description, date, and time stamp when zoomed in.- Added the ability to Delete All Motion Events.- Push on Motion is now included standard at no additional charge. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 16, 2010 Публикувано Септември 16, 2010 What's new in Version 2.0- Native interface support for the iPad. - Connect to up to 12 (iPhone) or 16 (iPad) webcams at a time. - Displays the iCamSource description in the thumbnail view. - Support for both landscape orientations. - Universal binary to run on iPhones, iPod touches, and iPads. * To get the most out of iCam 2.0 we also suggest that you update your iCamSource(s) to version 2.1 or later. * If you like iCam we always appreciate 5 star ratings and reviews. Thanks! Цитирай
uponone Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Програмата е супер! Идеална за следене на приятелки Искам да попитам има ли вариант програмата да работи, но да не се вижда при Tray иконите? ;) Цитирай
mitakamusic666 Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 Има ли възможност да се използва като Webcamera за Skype? Имам предвид да говориш по Skype и да може от другата страна да те виждат както и ти да ги виждаш. Цитирай
turganay Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Здравейте, инсталирал съм най новите версии за Win7- iCamSetup2.2.1, за iPhone 4 FW 4.2.1 ФО- iCam 2.0.1. Поставям еднакво име и парола, като пусна iCam на iPhone ми излиза Update Required като натисна ( yes ) и ме вкарва в AppStore и ми изписва, че версията е инсталирана. Цитирай
victor11 Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 (редактирано) Приложението използва това: http://mtiks.com/ След всяко пачване ще работи ден-два, след което пак ще иска ъпдейт. Най-добре си я купете, ако наистина ви харесва. Другият вариант е да ползвате по-стара версия. Редактирано Декември 20, 2010 от victor11 Цитирай
turganay Публикувано Януари 1, 2011 Публикувано Януари 1, 2011 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Програмката е страхотна и много полезна, но някой може ли да ми каже, защото картината насича толкова много и забавя. Правя някакво движение пред камерата, а на екрана на iPhone-а се появява чак след 20-30 секунди. Някой друг има ли го този проблем?! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Има известно забавяне, което е нормално, но 20-30 секунди!!!! Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Има забавяне при мен и то е доста голямо, не е 20-30 секунди, но 10-15 има със сигурност. Сега ще кача OrbLive и ще пробвам и със неговата опция за Webcam да видя там какво забавяне ще има. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.