Steven Dimitrov Публикувано Август 15, 2013 Публикувано Август 15, 2013 Имам Mac Book Air и има следните проблеми: 1) от известно време VLC не ми чете субтитрите, показва ги като ерогрифи. За целта прегледах форума и си свалих Movist , там също ги показва като ероглифи, но успявам от настройките на субтитрите да ги оправя. Проблема е че трябва да го правя всеки път, кохато стартирам филм или нов епизод на сериал. Дайте идея как да го запаметя , за да не се налага да го правя всеки път. Преди не беше така и дори с VLC се четяха без проблем субтитрите, не си спомням да съм ровизкал из настройките, за да съм променял нещо. Ако имате идея как да го поправя генерално ще съм Ви много благодарен. 2) пак по същото време започнах да има пробелм със сайта https://www.couchsurfing.org, главната страница я чете, но като искам да разгледам профила на някой и всичко става в ероглифи и няма оправяне 3) имам въпрос, дали има програма, която позволява разглеждането на снимки, тип разлистване без да се налага да импортирам снимките в iPhoto? Благодаря, прегледах темите и не видях такива проблеми, дано не се дублирам. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 15, 2013 Публикувано Август 15, 2013 По въпрос 3... Маркирай всички снимки и ги отвори с дефаутския вювър... 1 Цитирай
Steven Dimitrov Публикувано Септември 16, 2013 Автор Публикувано Септември 16, 2013 Благодаря за помощта, а дали някой друг има проблеми с разчитането на Couchsurfing.net или някой друг сайт? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.