koksibg Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 За любителите на музиката и концертите снощи в 21.00ч(UK Time) беше открит поредния годишен музикален фестивал на ITunes. Откри го LadyGaga със песни от новия й албум. Всяка вечер във продължение на 30 дни имате възможността да гледате безплатно разбира се по 1 или 2 концерта в зависимост от програмата. Мисля също че могат и да се гледат на запис за определено време-не съм сигурен за това но ще го проверя. Ще кажа само някой от по известните изпълнители - Justin Timberlake, Elton John, Jessie J, Katy Perry и др. Може да се гледа на всяко IOS устройство чрез този апп. https://itunes.apple.com/gb/app/itunes-festival-london-2013/id431168066?mt=8 Или за притежателите на Аpple TV има директен линк който стримва във full Hd. За притежателите и на full Hd Tv става едно много приятно изживяване(вече гледах лайдигага така и се изкефих много). Благодаря и ENJOY 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 През тюнса могат ли да се гледат, защото кликам на Гаргата и няма видео там? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Би трябвало вече да е наред Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
iMan Публикувано Септември 18, 2013 Публикувано Септември 18, 2013 А за собствениците на Mac ,какво ще кажете? iTunes не стриймва видео! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 18, 2013 Публикувано Септември 18, 2013 Дооообре. И, аз така си помислих. Цитирай
iMan Публикувано Септември 19, 2013 Публикувано Септември 19, 2013 Apple нещо се базикат със нас. Цитирай
iMan Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 След преминаване от 10.8.5 към 10.9 (iTunes 11.1.1).Вече се радвам на iTunes Festival Цитирай
iMan Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Просто подчертавам със каква система съм в момента. Тъй като със 10.8.5 iTunes не стримваше iTunes Festival. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.