Sladichuk® Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 (редактирано) Това да ти е за урок, и на теб, и на всички дето гледат с насмешка на правилата.... И в този ред на мисли – за да не добавям още тегоба към вече сгорчивеното кофти настроение, макар, че заслужаваш напълно – веднага изчети въпросния "оранжев раздел", и това безпредметно цвъкане по темите да ти е за последно! И вземи най–накрая да се запoзнаеш и какво е това ECID SHSH на 3GS! Редактирано Февруари 9, 2010 от Sladichuk® Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 От 3 дни вече ползвам телефона само като iPod и днес един познат ми се обади, да ми каже че е при един GSM техник. Разговарях с него и ми каза че за да ми отключи заключеният iPhone с новият фирмуер, ще ми вземе 150 лв. Попитах го каква е вероятноста да не стане и той каза че няма такава. Много ми е чудно само как ще ми го отключи. Казах му че ще си помисля и ще му се обадя. Цитирай
mupo Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Ще ти отвори телефона, ще разпои чипа на baseband-a, информацията от чипа ще се свали във файл, информацията която заключва чипа ще се махне чрез Hex редактор, чипа ще се препрограмира с променения файл и ще се запои чипа отново на платката. Поне така е на теория, друг е въпроса колко ще се справи. И най-малката грешка означава скапан телефон който става за части. Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Ясно. Ще си го ползвам като PSP за игри и това е. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Виж и Сашо какво ще каже: http://bgiphone.com/service.php Цитирай
joshua1982 Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 От 3 дни вече ползвам телефона само като iPod и днес един познат ми се обади, да ми каже че е при един GSM техник. Разговарях с него и ми каза че за да ми отключи заключеният iPhone с новият фирмуер, ще ми вземе 150 лв. Попитах го каква е вероятноста да не стане и той каза че няма такава.Много ми е чудно само как ще ми го отключи. Казах му че ще си помисля и ще му се обадя. Моля ??????? Аз все си мисля че ще излезе някоя "пролука" в новия бутром и все пак ще може да се отключи, даването на 150лв ми се струват излишен риск а и прахосване на пари. Цитирай
joshua1982 Публикувано Февруари 11, 2010 Публикувано Февруари 11, 2010 При някой друг да има проблем при който след ъпдейт до 3.1.3 батерията пада в пъти по-бързо дори и да не се ползва. Пресен случай : снощи го заредих на сутринта батерията беше на около 70 процента, а около 2-3 часа следобед бе дала фира, телефона се изключи само от стоене, без реално използване - при това дори беше доста топъл. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2010 Публикувано Февруари 11, 2010 r3ac7 - нееднократно си предупреждаван на лс, да помислиш малко преди да даваш съвет. Ако някой си скапе телефона, заради твой съвет - ще му купиш ли нов? Това ти е единствено явно предупреждение от мен. Цитирай
joshua1982 Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 Извинявам се че не съобразих да дам повечко информация, телефона e 3GS фабрично заключен към Глобул, модела е с 16GB памет произведен преди 44та седмица. Софтуера на телефона го обнових от "джейлнат" 3.1.2 до 3.1.3 с SnowBreeze програмчето. Цитирай
vasil67 Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 (редактирано) Опитай да разбереш преди всичко какво товари процесора, примерно с http://bgiphone.com/showthread.php/21-System-Activity-Monitor?highlight=monitor с това,не е много детайлна информацията, но за ориентация става, 3 , 4 % на фонов режим е нормално. Редактирано Февруари 12, 2010 от vasil67 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 Много моля (за последно), съобразявайте се с темата... Коментари, просби за помощ, оплаквания, и подобни, несвързани със спецификата на темата, а касаещи разисквани в други теми проблеми – или където им е мястото, или изчезват – и в двата случая придружени с поздравленията на екипа! Цитирай
ralitex Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Извиняам се за глупавия въпрос, но след като прочетох няколко пъти правилата на форума, не можах да науча как да разбера моя телефон коя седмица е произведен и какво значение има това при джейлбрейка. Купил съм го от Глобул и е с фирмуер 3.1.3. За сега не смея да правя джейлбрейк защото не разбирам, но съм много ограничен откъм приложения. Още веднъж се извинявам и моля за помощ. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 15, 2010 Автор Публикувано Февруари 15, 2010 Гледа се четвъртата и петата цифра от серийния номер за да разбереш коя седмица произведен. Засега/надявам се/, за телефоните след 44-та седмица на производство, джейла не е постоянен и при рестарт на устройството той изчезва, а за да се включи е необходимо да се пусне отново blackra1n! Има го писано на 100 места поне!!! Надявам се че ме разбра! Цитирай
ralitex Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Благодаря за бързия отговор. На моя сериен номер четвъртата и петата цифра са 44. Има ли джейл за него? Цитирай
mupo Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Не, тъй като си с 3GS с 3.1.3 и е с новия bootrom (44 седмица). Цитирай
joshua1982 Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Вече има няколко баннати jailbreak-нати Apple ID акаунти, да ни е честито. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Такива има много, и то отдавна. Няколко от тях са мои и те са БАН-нати защото се ползват от много потребители, а не защото са с джейлнати телефони. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 @joshua1982, разбрахме те от първия опит. Спри да флудиш или мислиш, че ние следим нещата по-малко ли ? Цитирай
mupo Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 joshua1982, извинявай но става въпрос за акаунти на "хакери" или на тези които се занимават и търсят начини за отключване и jailbreak на телефоните, а не са сульо и пульо с jailbreak-нати телефони, както се разбира от коментара ти. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 Човека си е направал и нов акаунт с картата на жена си RT @sherif_hashim Had a new account already, but using my wife's visa as mine was just rejected Нафлудихме и ние яко Цитирай
don_simone Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 Добре бе хора , тази тема е адски подвеждаща и името и трябва да бъде сменено докато не е пострадал още някой като мен . Преди малко направих всичко което е описано и сега Iphona 3GS 30 и някоя седмица на един приятел немога да отключа, нито да го джейлбрейкна !! Немога да разбера защо ? А темата почва с това , че работи метода 100 % ?! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ че оплескахме работата яко Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 И ако обичате– спасителните акции за четящите през ред– на ЛС или друг начин за пряк контакт... Цитирай
Lamer Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Моля за бърза консултация, кой е стария и кой е новия iBoot? Не можах да намеря нищо по въпроса Цитирай
mupo Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/2517-3GS-44-jail-unlock-3-1-2-blackra1n Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.