Grievous Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 Като ресторнеш с 3.1.2 и ти даде грешка 1015, затваряш iTunes и пускаш blackra1n. Цитирай
shapala Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 (редактирано) Здравей , Grievous като пусна blackra1n , какво трябва да стане. Дава че се стартира и накрая да изчакам рестарта , но телефона не се стартира нормално, а си седи на СОС обаждане само. Как да разбера с коя версия е сега телефона и с коя версия на модема? Редактирано Април 8, 2010 от mupo Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Ако си с айтюнс 9.1 - няма да сработи. Потърси пачнат блекрейн за 9.1 или потърси линк за blackbreeze, който ще ти го "сготви" на място, в твоя комп. После го пусни пак и тел-а ще тръгне. Цитирай
lameristotel Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Получавам ерор когато се пробвам да ресторна Custom FW. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Защото си без джейл. Кастъм се качва САМО на джейлнат телефон. Свали на 3.1.2, без да обръщаш внимание на грешката, затвори тюнса, пусни блекрейн и когато приключи - качи кастъма. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Кви идеи бре, Мен? Хайде давай малко повече инфо!!! В профила ти гледам си с 2G и за какво по дяволите ти е Custom за него. Идеи и това е. Иди и разбери за какъв телефон е. Аааа, няма се разберем така. Цитирай
Dan7e Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (редактирано) Написал съм си че съм с iPhone 2G, 3.1.2 custom на Aveliky... в подписа ми има написано пак 2G (даже и снимка има...) какво още требва... Целта ми беше да си сложа мое Boot Logo и за това реших да си направя мой custom че това което е сега дразни... Виждам че проблема е некаде из фонтовете но ... нямам идея къде и за това питам ;] Ако ти трябва повече информация след малко си копирам ЕГН-то ;] Edit: Сашка не със злоба моля те .... нямам лоши намерения само търся помощ ;] Сега остава и некой друг зелен или син да ме подкара че съм се "заял" на бъзик... :[ Редактирано Юни 10, 2010 от Dan7e Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Ти не знам дали ще копираш ЕГН-то си, но аз със сигурност ще копирам IP-то ти в черния списък, при следващ подобен пост. Цитирай
sku7er Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Какво стана, защо няма отговор по темата че и аз имам същата грешка ? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 11, 2010 Автор Публикувано Юни 11, 2010 Интересно как ще ти отговори :hmmm: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.