werfgh Публикувано Септември 20, 2013 Публикувано Септември 20, 2013 (редактирано) Привет, снощи исках да си кача една дискография + албум на друга група на iPod-a, обаче iTunes тръгва да синхронизира, минава първа, втора и на трета стъпка приключва синхронизирането, и не иска да ми качи новите песни които са в Library-то на iTunes.. Гледах дали съм сложил чавката на Sync Music (при Devices -> Music в iTunes) беше си сложена и съм бил избрал опцията "Entire music library", пробвах пак да Sync-на - нема братче.. пробвах и с другата опция, а именно "Selected playlists, artists, albums and genres" избрах си там новите неща (+ старите, които вече бяха избрани) синхронизирам и пак не иска.. порових се малко в гугъл/ютуб не намерих нищо полезно, погледнах и в този форум, уви и тук не намерих решение, за това се допитвам до вас.. tl;dr - iTunes Sync-ването ми прескача 4та, 5та и 6та стъпка, което ми пречи да си качвам в iPod-a обновените неща от Library-то Редактирано Септември 20, 2013 от werfgh Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 20, 2013 Публикувано Септември 20, 2013 Сложи отметка на manually manage music и пробвай с drag&drop в iPod-a? П.П. Ако имаш нещо вече качено - изтрий го и ресни устройството преди това. Цитирай
werfgh Публикувано Септември 20, 2013 Автор Публикувано Септември 20, 2013 Благодаря ти адаш, за втори път ми спасяваш задника Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.