BANNNN Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 (редактирано) Стъпка 1:Поставете две папки на един екран HomeScreen-а. Стъпка 2: Натиснете и задръжте върху папката, която искате да преместите и незабавно натиснете Home бутона два пъти. Стъпка 3: Натиснете върху първата страница на мултитаска за да се върнете към началния екран Стъпка 4: Натиснете върху папката където искате да преместите първоначално избраната папка Стъпка 5: Натиснете Home бутона веднъж и папката трябва да се придвижат в избраната папка Скриване на папки и скриване на приложения следва точно същата формула само с няколко малки разлики: Стъпка 1: Поставете папка на първата страница с други приложения Стъпка 2: Поставете папка или приложение, което искате да скриете в дока Стъпка 3: Натиснете върху папка или приложението, което искате да скриете и веднага двойно натискане на бутона Home за да отидете в мултитаска Стъпка 4: Натиснете върху първата страница от мултитаска за да се върнете към началния екран Стъпка 5: Натиснете върху папката, където искате да преместите вашата първоначално избрана папка Стъпка 6: Докоснете извън папката, за да затворите папката Стъпка 7: Натиснете бутона Home веднъж, а приложението или папката, която първоначално сте избрали трябва да изчезне напълно Ето и кратко видео за не разбралите. Редактирано Септември 22, 2013 от infamous 2 Цитирай
chayanne Публикувано Септември 23, 2013 Публикувано Септември 23, 2013 Хубаво, но някой правил ли е опити със скриване на приложение — има ли обратен процес!? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2013 Публикувано Септември 23, 2013 Би трябвало да стане с респринг - примерно сменяш езика или пускаш болд текст. Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Това всъщност го бях пренебрегнал, но сега го намирам за доста полезно. Все повече неща от Сидия намират място в последните версии на операционната система. :-). (Лично мнение) Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Не съм чул това, конкретно да е намерило място в iOS7. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Това всъщност го бях пренебрегнал, но сега го намирам за доста полезно. Все повече неща от Сидия намират място в последните версии на операционната система. :-). (Лично мнение) Откъде ти мина през ума,че в IOS може да има взаимствани(откраднати) неща...още по-малко пък от Cydia?! ))))Това е само прилика Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Ама и аз какви ги говоря... 1 Цитирай
BigP Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Ама и вие сте едни фенове на сидия... Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.