Stanislav Simov Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 (редактирано) Искам да попитам как мога да изтрия дадени песни от Itunes който не ми харесват.Пробвах да ги изтрия от телефона трият се,но когато се свържа с компютъра те автоматично пак се качват.А когато съм от компютъра не ми излиза такава опция Delete на песните моля помогнете нов съм. Сега забелязох,че съм объркал мястото на темата трябваше да е в Iphone.Моля админите да я преместят Редактирано Септември 28, 2013 от Stanislav Simov Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Много чалга брат))Махни отметката и няма да ти ги качва на телефона 1 Цитирай
Stanislav Simov Публикувано Септември 28, 2013 Автор Публикувано Септември 28, 2013 За отметката знам,но искам напълно да ги махна да не ми се пречкат защото изобщо не слушам такива песни.А когато свързах телефона за пръв път към компа ми изписа нещо и аз натиснах ОК и се качиха автоматично всичките песни :XX Цитирай
Grievous Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Маркираш една с мишката, CTRL+A и с десен бутон Delete. 1 Цитирай
Stanislav Simov Публикувано Септември 28, 2013 Автор Публикувано Септември 28, 2013 Когато маркирам една и натисна CTRL+A ми се маркират всички песни после десен бутон и пак няма опция Delete Цитирай
Grievous Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Тогава маркираш, CTRL+Delete. Цитирай
Stanislav Simov Публикувано Септември 28, 2013 Автор Публикувано Септември 28, 2013 Пак не става като натисна CTRL+ALT+Delete.Ми излиза диспечера на задачите на компа Цитирай
ozone Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Не може ли да маркираш песента и да натиснеш клавиш Delete? Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 На снимката се вижда,че натискаш десен бутон по време на синхронизация?Пробва ли да изключиш тел от кабела и тогава десен бутон?Нямам комп на близо да опитам Цитирай
Grievous Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Исках да кажа CTRL+Delete. Това Alt от къде го измислих? Цитирай
Stanislav Simov Публикувано Септември 28, 2013 Автор Публикувано Септември 28, 2013 Довечера ще пробвам по вашите начини.Но според мен нещо са заключени да не би да има някакъв тик който трябва да натисна преди това? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 В тюнса има вградено ръководство. Срамота. 3 Цитирай
Kaloian Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 Е ако си го прочел просто сподели . И на мен ми е интересно Цитирай
koksibg Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 И мак ос има хелп бутон който работи перфектно. Да беше питал хелпа. Аз навремето първо питах хелпа после гоогъл Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Цитирай
Kaloian Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 Между другото търсих ръководство тук във форума и не открих. Или под ръководство имате предвид хелпа? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.