KurtiMakarov Публикувано Януари 13, 2014 Автор Публикувано Януари 13, 2014 Имаш набити DNS-и на рутера,които са различни от тези които са по подразбиране! 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Трябва да ги променя и в рутера със тези които сте посочили в по-горният пост ли? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Пробвах на три случайни рутери и различни доставчици...НищоСамо вкъщи на Time Capsule не съм опитал!Ще видим и там към края на седмицата Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 13, 2014 Автор Публикувано Януари 13, 2014 @papalin4o По принцип не трябва да бараш нищо в рутера! Но ако има набити DNS-и може да си пречат с този,който слагаш на ТВ-то и да няма нет. Аз го тествах на няколко места и винаги потегля. При мен е на БТК,с техен рутер,след него AirPort Extreme с набити ръчно DNS-и на БТК. Слагам горния DNS на Apple TV-то и нещата потеглят. Ще поразровя за проблеми и ще пиша малко по късно. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Ето преди да пипна Променям.. И накрая... Sent from my iPhone using TapatalkС 022 и 023...същото! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
jek0 Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 Бъмп, абсолютно същия проблем, тествах няколко ДНС-а , винаги получавам същите резултати. Някой дали е измислил някакво решение, че имам акаунт за HBO GO , и много ми се ще да го пробвам на ATV-то, през airplay просто не е същото. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 Същият проблем и при мен-утре ще залегна да видя защо ми се сърди Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 20, 2014 Автор Публикувано Януари 20, 2014 Трябва да се получи с някои от тези: http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/a/free-public-dns-servers.htm Цитирай
wsgar3 Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 (редактирано) Привет, Имам US акаунт в Appstore и HBOGO акаунт от БГ. Ако сменя DNS и тръгне по писаната горе схема, БГ акаунта за HBOGO ще работи ли или ще иска US акаунт? И ако тръгне HBOGO какво ще му е съдържанието? БГ субтитри? Edit: Не тръгва! Пробвах с доста DNS-и на някой вади съобщението от горе, че не достъпно в момента, а на други ми казва директно, че услугата е активна само за територията на САЩ и да се обърна към ТВ оператора. Редактирано Януари 22, 2014 от wsgar3 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 22, 2014 Автор Публикувано Януари 22, 2014 Работата с DNS-сите не бачка за сега,търся алтернатива.БГ акаунта няма да работи на HBO GO, и ако го подкараш с DNS няма да има субтитри. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.