princess77 Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Здравейте, Незнам дали е нормално, но от моя Мак бук не мога да правя видео разговори. В настройките ми показва, че няма камера, а има Моля, дайте насоки! Цитирай
mariankata Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Пробвай да изтриеш Skype и да си свалиш последната версия от сайта. Преди седмица клиент дойде със същия проблем и така се оправи. Цитирай
princess77 Публикувано Октомври 1, 2013 Автор Публикувано Октомври 1, 2013 За съжаление при мен не се оправи. На настройки ми показва - No camera. Цитирай
matsan Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 При мене е на български ,но отиди на Помощ - Начален наръчник да видим дали ще ти открие камерата .Аз също съм с Air и проблем няма. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Фото буут-а работи ли? Я, пробвай да си направиш снимка, да не се окаже, че повредата не е в скайп. Цитирай
princess77 Публикувано Октомври 1, 2013 Автор Публикувано Октомври 1, 2013 Фото буут-а работи ли? Я, пробвай да си направиш снимка, да не се окаже, че повредата не е в скайп. Да, работи! И face time също работи. Преди и в скайп работеше камерата, но сега не знам защо не я разпознава Цитирай
mirror Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Направи резервно копие на AppleCamera.plugin "/Library/CoreMediaIO/Plug-Ins/DAL/ Свали, разархивирай, замести файла и виж дали ще ти работи камерата в Skype. http://dox.bg/files/dw?a=2697ddc942" target="_blank"> Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.