Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Човече когато Епъл пуснат в масово производство айфон с големина на дисплея 5-6 инча тогава ще викаш могат.

Щом не са пуснали значи не могат.

На Самсунг това им е третия фаблет - смятай, трета поредна година правят рекорди с продажбите си.

С такова темпо изследват пазара Епъл, че 2020-та може да пуснат нещо голямо над 5"

И не ми обяснявай, че знаеш нещо за Note 3 след като излезе преди два дни и едва ли го имаш та да имаш наблюдения.

Ето ти наблюдения от човек който го има:

След първото зареждане на батерията съм го ползвал 18 часа като 8 часа са на пуснат дисплей.

Ела ми покажи как айфона ще ти изкара 8 часа с пуснат дисплей и през това време цъкане в нета предимно, снимки и т.н.

Мога да ти кажа, че ще изкара 20 часа и 9 часа с пуснат дисплей, а когато влезе в цикъл това време ще се подобри.

Ubuntu ще има за Galaxy Nexus в скоро време.

Хич не се опитвам да убеждавам айфон потребителите, че андроид устройствата са по-добри.

Хардуерно андроид устройствата са къде-къде по-напред от айфоните които имат иОС като предимство пред андроид.

А производителите на андроид са се доказали с пазарния дял който притежават пред Епъл които могат да си позволят пускане само на един телефон годишно и то с бъгове... да не ги изброявам всеки ги знае.

Освен това правиш ли разлика между 4" екран и 5.7" ???

Логично е по-големият да ти харчи повече батерия, и ако двата изкарат едно и също време като часове теста пак не е показателен защото единия е с доста по-голям екран.

И накрая: фен съм на фирмите предлагащи нещо повече от другите на пазара, кой превари той натовари.

Аз за разлика от теб не робувам на марки и което отговаря на моите изисквания си го купувам когато имам възможност и мерак.

Ако епъл беше пуснала 5" и нещо сега, то щях да съм с айфон и да изкарвам още пари от джоба си за приложения в апстора, но сега ще ги давам в плейстора и ще ползвам големия си фаблет който пасва идеално в ръката ми която е част от двуметровото ми тяло и сто килограмовото ми тегло.

Публикувано

За всеки влак си има пътници.

Лично мен размерът на екрана на сегашният телефон дори ми е малко по-голям,отколкото ми е необходим.

Все пак ръката ми е сравнително малка и големият екран няма да ми е удобен.

Ползвал съм андроид,но честно казано работата на iOS не могат да я догонят още...ако ще да пуснат 20 ядрен телефон-не разбраха,че не са важни ядрата,а как е направена операционната система.

Другият въпрос е,че съм налял достатъчно количество пари за софтуер,който нямам желание да плащам втори път с андроид телефон.

Избягахме от темата за кой ли път вече...но съдба-да му мислят модераторите :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А, дърляйте се, не ми пречите :tooth:

Публикувано

Другият въпрос е,че съм налял достатъчно количество пари за софтуер,който нямам желание да плащам втори път с андроид телефон.

Там става и всичко за без кинти.

Публикувано

Мхм. То затова там останаха само крупните корпоративни разработки, за които присъствието и рекламата са по - важни. Всичко свястно се пренасочва към iOS. Хич не се питам защо.

Публикувано

Шамане-убедих се,че е по-добре да си платиш едно приложение,отколкото да се занимаваш с глупости постоянно. При положение,че не са и толкова скъпи(само Навигон-а,но се преживява).

Заради това нямам кракнат софтуер на телефона вече.

Публикувано

Човече когато Епъл пуснат в масово производство айфон с големина на дисплея 5-6 инча тогава ще викаш могат.

Щом не са пуснали значи не могат.

Това, че не са го пуснали, изобщо не значи, че не могат. Просто са преценили, че сегашното устройство е достатъчно способно да конкурира 'по-добрите' (хардуерно) устройства на съперниците. Да си спомним как стояха нещата, когато пуснаха iPhone 4 - никой не можа да им стъпи на малкия пръст месеци наред.

Хич не се опитвам да убеждавам айфон потребителите, че андроид устройствата са по-добри.

Хардуерно андроид устройствата са къде-къде по-напред от айфоните които имат иОС като предимство пред андроид.

Напротив, опитваш се, но в това няма нищо лошо. За теб може наистина да е по-добро, но никога няма да е така за всички. Важи и за iOS и за Android.

А производителите на андроид са се доказали с пазарния дял който притежават пред Епъл които могат да си позволят пускане само на един телефон годишно и то с бъгове... да не ги изброявам всеки ги знае.

Големия пазарен дял да не забравяме, че е главно от боклуци на цена под $100, които работят 2 месеца и умират. Пазарния дял не е никакъв критерий за качество.

Освен това правиш ли разлика между 4" екран и 5.7" ???

Логично е по-големият да ти харчи повече батерия, и ако двата изкарат едно и също време като часове теста пак не е показателен защото единия е с доста по-голям екран.

По-голям екран, но и по-голяма батерия, нали?

Публикувано
Фа @€£₩„•к'во???

Как какво, нали правят проучвания:

Apple знаят и могат да направят 5-6 инчов телефон. Ти нали не си мислиш, че Apple са неуки и не изследват, както технологии така и пазаря ?

Написах го и мисля, че всеки разбра мнението ми:

iOS определено е по-добрата операционна система, не твърдя това за Android.

Казах, че като хардуер са назад и именно затова сега съм с N9005.

То е ясно, че след като iOS си върви на сегашния хардуер няма смисъл да слагат повече ядра, памет и т.н. както правят производителите на андроид телефони.

Но след като не сменят дизайна (новия айфон изглежда като миналогодишния) ако не ъпгрейдват малко хардуера то как ще излъжат хората да си купят 5S ?

В общи линии разчитат на стабилната ОС и много малко увеличават мощността на хардуера.

При андроидите е обратно:

ОС е недоизпипана, тежка, жадна за ресурси и този факт се опитват производителите да го компенсират като пускат 4-ядрени процесори, много гиги рам памет и т.н.

До някъде успяват да компенсират, но това не е достатъчно, затова всеки свикнал с иОС неще да погледне андроид устройство.

Само, че андроида ти дава една свобода с която можеш да визуализираш телефона си по свой вкус, както и много други неща които са по-удобни за масовия потребител.

Тук вече е въпрос на вкус и предпочитание.

иОС за момента си остава най-стабилната ОС и едва ли това ще се промени скоро, а андроид устройствата остават с бъгава ОС, но за сметка на това с по-добрия хардуер.

Някой ще каже за какво ми е най-мощният хардуер в съчетание с бъгава ОС и краен резултат не достатъчно удовлетворяващ... има го този момент и се надявам с излизането на още няколко ОС като firefox, ubuntu и т.н. това да се промени в близко бъдеще.

За момента има голям избор от устройства с различни ОС и всеки прави своя избор.

Не искам да убеждавам когото и да било, че моя нов тел е най-най-най... за мен може да е, за теб е айфон, за трети е уиндоус-фон, за четвърти е блекбери и т.н.

И не мога да разбера защо когато един човек изкаже неговото мнение и вкус които са различни от на останалите започват да го плюят и т.н.

Ако кажете еми ходи си във форума на андроидите ще ви контрирам, еми вие обсъждате андроид устроиства в айфон форум.

Не в това е проблема а в манталитета на нашенеца, когато комшията си купи тел вместо да му кажеш честито ти му обясняваш как се е пре*бал.

Sent from my SM-N9005

Публикувано

Никой не те плюе,далеч съм от тази идея-както казах-всеки има право на мнение.

Тук обсъждахме часовникът,за който явно няма смисъл да спорим лилков недодялан..

Стига,че с Алекс нямаме проблеми,но очаквам вече някой да ни скастри :D

Публикувано

Да ще коментирам тук е категория "Говорилня".

Мога си отварям каквато тема искам в тази к-я.

Щом не са я изтрили значи не е против правилата.

То такива смешни продукти Android аксесоари са си за коментар

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Ако кажете еми ходи си във форума на андроидите ще ви контрирам, еми вие обсъждате андроид устроиства в айфон форум.

Sent from my SM-N9005

Публикувано

MMJ, истината се вижда в последния ти пост. "Хардуерно напред" е безсмислен напън, щом не могат да изстискат възможното.

Публикувано

MMJ, не съм видял някой да ти казва да си ходиш да коментираш в андроид форуми :) Също така не съм видял някой да те плюе... Единственото, което не разбирам е защо се обсъжда Note, а не часовник в тема за часовник. Вярно, че часовникът е направен само за хора с Note-ове и нищо чудно - и аз да трябваше да си вадя таблета всеки път, когато искам да си проверя мейла, сигурно щях да си взема часовник :D Малко ми напомня на HTC, които бяха пуснали поредния кютюк + feature phone като дистанционно.

Но да... за пореден път Самсунг показват тотална липса на разбиране защо Apple е толкова успешна компания. За много хора "иновация" значи да направиш нещо аболютно ново и невиждано преди. Но според мен иновацията при Apple е да направят нещо, което го е имало и преди, но по смислен начин. И сега Самсунг са се мобилизирали за да изкарат първи "smart watch". Въпросът е, че нито са първи, нито е много "smart", нито фактът, че са го изкарали преди Apple ще им помогне да спечелят сърцата на потребителите. Най-много да им послужи за някакъв маркетинг, но и това е много съмнително. И в крайна сметка какво се получава - компания, която с години ѝ се носи слава на догонваща се опитва да изкара нещо първа и то се оказва тотален провал... някой изненадан?

Но в едно MMJ е прав - в следващите версии ще оправят недомислиците... веднага след като някой им покаже как се прави ;)

Публикувано

Казах, че като хардуер са назад и именно затова сега съм с N9005.

Някой ще каже за какво ми е най-мощният хардуер в съчетание с бъгава ОС и краен резултат не достатъчно удовлетворяващ... има го този момент и се надявам с излизането на още няколко ОС като firefox, ubuntu и т.н. това да се промени в близко бъдеще.

Хайде да побенчим малко, спри benchmark booster при Note 3 и да се убедиш сам в този така наречен от теб "най-мощният хардуер"

Ето ти за сравнение:

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/98942

И не мога да разбера защо когато един човек изкаже неговото мнение и вкус които са различни от на останалите започват да го плюят и т.н.

.

Не в това е проблема а в манталитета на нашенеца, когато комшията си купи тел вместо да му кажеш честито ти му обясняваш как се е пре*бал.

Напротив, никой не те плюе, а ти се възхищават на бисерите.

Също манталитета на нашенеца и не само, е, като вземе нещо да отиде в противниковият отбор да им срита топките и да ги убеди, колко са грешни и неуки.

Хайде със здраве.

Публикувано

Хардуерно андроид устройствата са къде-къде по-напред от айфоните

Кой хардуер?

Брой ядра ли? Видяхме как с две ядра 5S прави окта мокта сикста и незнамколкокоре творенията за смях по бенчмарковете.

Даже им се налага да чийтват по тестовете за да не са чак толкова смешни с хардуера си.

6 инчовия фаблет си го дръж за теб. Пази боже!

Публикувано

BulgarianSS го каза много правилно

Цитат- какъвто телефона такъв и часовника

Публикувано

Винаги ли трябва да се направи забележка, за да спрете с меренето на п*шки!? Няма смисъл.

А часовника е ясен - скъп боклук!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...