Gabi Zlateva Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 (редактирано) Здравейте.. Не съм сигурна, че това е правилното място за публикуването на тази тема, съжалявам ако съм сбъркала. Имам следния проблем - днес смених паролата си, с която си отключвам iPod-a. Първоначално всичко беше наред, но като мина известно време, започнах да не успявам да си въведа правилната парола. Не знам какво бъркам, уж я помня, а пък не е такава. Сега iPod-а ми е блокиран за 1 час, а после сигурно ще се блокира и за повече... Моят въпрос е, мога ли да го дам някъде на сервиз да го разблокират, тоест, да махнат паролата, или аз да го направя по някакъв начин собственоръчно?? Ии ако да, може ли някой да ми обесни какво по-точно трябва да направя или към кого да се обърна? И колко горе-долу ще струва едно такова разблокиране (ако изобщо е възможно)? Редактирано Октомври 7, 2013 от Gabi Zlateva Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Бихме могли да го разблокираме при условие, че представиш документ с който удостоверяваш, че iPod-ът е твой. Политика на фирмата. 1 Цитирай
Gabi Zlateva Публикувано Октомври 7, 2013 Автор Публикувано Октомври 7, 2013 А има ли някаква такса? Ще потърся документите и така.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.