Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

това значи ли че имам файлове, извинете за глупавите въпроси просто съм гола вода :biggrin:http://prikachi.com/images/438/7023438a.jpg

Редактирано от Zlatoslav Boianov
Публикувано

Сложи отметки на 5.1.1 и 6.0.1, и ги изтегли. Айфейт ще направи сверка валиден ли е APTicket-ът на 6.0.1 и ще плюне грешка ако не е. Ако е валиден си щастлив, ако не е - ползваш 5.1.1 ако искаш. Даваш build signed custom и дерзаеш както е описано в темата iFaith.

Публикувано

Alxxx, даде грешка на 6.0.1 сега ще изчета темата и ще преценя дали ще слагам 5.1.1! Благодаря за бързите отговори и полезните съвети

Публикувано

При мен работи перфектно, без проблем върнах на 6.1.3 с единствената разлика, че използвах iTunes 10.0.7, защото с предложената версия 11.0.5, ми даде грешка

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тъй като виждам,че пише ,че вкарването на телефона в DFU е доста важна част, а при мен точно там прави проблем.

Когато тръгна да следвам стъпките нещо се озорва ли не знам и програмата " спира да работи" . На win 7 съм .. отварям програмата като администратор и т.н но резултат никакъв и това ми оставя телефона на ябълката след което в най добрия случай се оправя с хард ресет, ако не рестор.

Но все пак файла от който се нуждая се получава, проблем ли ще е да го ресторна чрез iTunes с този получен файл без да съм вкарал телефона в DFU с iFaith ?

Питам понеже ми писна да го ресторвам :)

Редактирано от dobre
Публикувано

Благодаря!

А на 100 процента с iFaith ли трябва да го вкарвам в DFU, не може ли просто извън тази така изтормозена програмка ? :)

Публикувано

Това не е обикновен DFU режим, a т.нар. "Pwned DFU". Алтернативите са чрез iReb или Redsn0w.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Даънгрейд без схсх е възможен пробвано и работи.

Публикувано

Е как какво?! Даънгрейд прави :D

Публикувано

Много ми е интересен този даунгрейд без запазени shsh

Публикувано

Може с непълни или с липсващ APTicket, но работи с много уговорки, не е работа за всеки. При пълна липса на SHSH - много здраве.

Даънгрейд без схсх е възможен пробвано и работи.

Така на голи приказки си е чиста проба спам. Обори ме или избягвай такива постове!

Бях написал как става,но някой ми трие поста kak да те оборя!!!

Редактирано от familiozo
Публикувано

Първо, напиши си поста грамотно и може би няма да изчезне. Второ, ти прочете ли и най - важното осъзна ли аз какво съм написал по - горе?

Може с непълни или с липсващ APTicket, но работи с много уговорки, не е работа за всеки. При пълна липса на SHSH - много здраве.

Публикувано

Каквото бях написал съм го направил не да го осъзная,телефона в момента го използвам.На който не му се вярва много му здраве,щом не искате да сте от знаещите и можещите....И да допълня два пъти го правих на 4 ресторнах до 7.0,4 и пак върнах на 6.1.2 без мой схсх и стана.

Публикувано

Gorgior не съм само аз който се е справил,телефона влиза в дфу след рестора с събрания фирмуеър с айфейт като накрая дава грешка 37 което е добре,и на двата телефона ми я даде.Да сложих цифрата 6 в xxxx.shsh на мястото на appticket след което направих къстъма.Не ми хареса,само че трябва да го стартирам с just boot.Ако си чел достатъчно би трябвало да си прочел това:

1-Загружаем SHSH от 6.x.x

2-Скачиваем 2 прошивки ios 6.x.x(для своего устройства) - для которой SHSH и 6.0 (она нужна для загрузки)

3-Загружаем и устанавливаем itunes 11.0,удалив перед этим itunes 11.3 с bonjour, apple software update и Apple Mobile Device Support

4-Подписываем прошивку 6.x.x c помощью ifaith 1.5.9

5-Подключаем ваше устройство к компьютеру и выключаем. Вводим его в DFU mode(как это сделать можно найти на сайте), затем вводим устройство в pwned dfu с помощью iReb

6-открываем itunes 11.0 и Shift+восстановить указываем подписанную прошивку(Она находится на рабочем столе) и ждем пока восстановится. В конце выскочит ошибка 37, и устройство перейдет в DFU режим. Это нормально.

7-Закрываем iTunes и открываем redsn0w_win_0.9.15b3. Далее переходим

Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > Back > Jailbreak >галочка на cydia .

после этого когда устройство опять выключится

Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > just boot

8-Устройство теперь работает с iOS 6.x.x. После того как пройдете настройку чистой прошивки не спешите блокировать устройство! Прежде всего запускаем Cydia. Переходим в вкладку Changes и жмем Refresh. Не допускайте блокировки аппарата. Как все обновится идем в вкладку Search и ищем твик preventsleep. Устанавливаем его со всеми зависимостями. После Респринга идем в Настройки -> Уведомления-> Изменить. И перемещаем SBSettings в Центр уведомлений(Вверх).

9-Открываем Центр уведомлений(шторка сверху) И активируем PreventSleep (чтобы значок был зеленым)!

Вот и все. Перезагрузим устройство. Выключаем как обычно.

10-Аппарат выключился. Подключаем его к компьютеру и открываем redsn0w_win_0.9.15b3. Далее переходим Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > just boot.

(Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > just boot - Делаем при каждом запуске аппарата, иначе он у вас не запустится.)

P.S если на 6 шаге у вас ошибка 1600 то попробуйте заново ввести устройство в pwned dfu с помощью iReb или проверьте файл Host.

Публикувано

Там пише на руски с любое число аз сложих 6 на 4-та,а на 3гс сложих 5.Айтуна трябва да е версия под 11.1 не нагоре.Мислех да смъквам на 5.1.1 или 5.0.1 но там в схсх файла не открих appticket никъде и за това сложих 6.1.2 където имаше appticket.След рестора и грешката 37,си наясно какво да правиш нали с редсноу?Правиш джайлбрейк,ако си ресторнал с 6.1.2 или 6.1.3 след като завърши процеса и стигнеш до just boot избираш 6.0 ipsw за да тръгне.При мен в редсноу се получи така,като правих джеилбрейка сложих отметка само на сидия и като го вкл. нямаше обхват наложи се да ресторвам от друг компютър до 7.0.4 и пак същия процес но сложих и отметката деактивате и ми се появи обхвата.Има още нещо,като го пуснеш телефона не го оставяй да заспи а влез ж сидия и изрегли preventsleep и направи указанията от руснаците.Чудя се този метод дали ще може да направи байпас на айклоуд :)

Публикувано

Аз имам само един въпрос: как и откъде сваляш въпросните схсх, които ползваш за вграждане?

Публикувано

Питам колегата за тези, с които е даунгрейднал.

Публикувано

Разбрах какво правиш. Вързан за компютър завинаги? Не, благодаря.

Иначе, поздравления за старанието, но практически е неприложимо за обикновен юзър.

Чак сега ли го разбра,знае ли се за напред може да го направят ънтетеред.

Редактирано от familiozo
Публикувано

Чак сега, да. "Бавен" съм и си нямам друга работа, освен да дебна тая тема. Ти не си разбрал нещо друго. Това не е "тетърд джейлбрейк", а принудително заобикаляне на грешка при рестор. Играехме си с тоя вариант още в края на септември, но сега, даже не бих си правил труда да ползвам такъв телефон. Русначетата все откриват топлата вода :) Нищо де, щом те влече...

• 2 месеца по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...