Zlatoslav Boianov Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 (редактирано) това значи ли че имам файлове, извинете за глупавите въпроси просто съм гола вода http://prikachi.com/images/438/7023438a.jpg Редактирано Февруари 2, 2014 от Zlatoslav Boianov Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 Сложи отметки на 5.1.1 и 6.0.1, и ги изтегли. Айфейт ще направи сверка валиден ли е APTicket-ът на 6.0.1 и ще плюне грешка ако не е. Ако е валиден си щастлив, ако не е - ползваш 5.1.1 ако искаш. Даваш build signed custom и дерзаеш както е описано в темата iFaith. Цитирай
Zlatoslav Boianov Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 Alxxx, даде грешка на 6.0.1 сега ще изчета темата и ще преценя дали ще слагам 5.1.1! Благодаря за бързите отговори и полезните съвети Цитирай
kaizera Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 При мен работи перфектно, без проблем върнах на 6.1.3 с единствената разлика, че използвах iTunes 10.0.7, защото с предложената версия 11.0.5, ми даде грешка Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dobre Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 (редактирано) Тъй като виждам,че пише ,че вкарването на телефона в DFU е доста важна част, а при мен точно там прави проблем. Когато тръгна да следвам стъпките нещо се озорва ли не знам и програмата " спира да работи" . На win 7 съм .. отварям програмата като администратор и т.н но резултат никакъв и това ми оставя телефона на ябълката след което в най добрия случай се оправя с хард ресет, ако не рестор. Но все пак файла от който се нуждая се получава, проблем ли ще е да го ресторна чрез iTunes с този получен файл без да съм вкарал телефона в DFU с iFaith ? Питам понеже ми писна да го ресторвам Редактирано Февруари 3, 2014 от dobre Цитирай
dobre Публикувано Февруари 4, 2014 Публикувано Февруари 4, 2014 Благодаря! А на 100 процента с iFaith ли трябва да го вкарвам в DFU, не може ли просто извън тази така изтормозена програмка ? Цитирай
victor11 Публикувано Февруари 4, 2014 Публикувано Февруари 4, 2014 Това не е обикновен DFU режим, a т.нар. "Pwned DFU". Алтернативите са чрез iReb или Redsn0w. Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Даънгрейд без схсх е възможен пробвано и работи. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Е как какво?! Даънгрейд прави 2 Цитирай
peppu Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Много ми е интересен този даунгрейд без запазени shsh Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Може с непълни или с липсващ APTicket, но работи с много уговорки, не е работа за всеки. При пълна липса на SHSH - много здраве. Даънгрейд без схсх е възможен пробвано и работи. Така на голи приказки си е чиста проба спам. Обори ме или избягвай такива постове! Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 (редактирано) Бях написал как става,но някой ми трие поста kak да те оборя!!! Редактирано Февруари 21, 2014 от familiozo Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Първо, напиши си поста грамотно и може би няма да изчезне. Второ, ти прочете ли и най - важното осъзна ли аз какво съм написал по - горе? Може с непълни или с липсващ APTicket, но работи с много уговорки, не е работа за всеки. При пълна липса на SHSH - много здраве. Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Каквото бях написал съм го направил не да го осъзная,телефона в момента го използвам.На който не му се вярва много му здраве,щом не искате да сте от знаещите и можещите....И да допълня два пъти го правих на 4 ресторнах до 7.0,4 и пак върнах на 6.1.2 без мой схсх и стана. Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 25, 2014 Публикувано Февруари 25, 2014 Gorgior не съм само аз който се е справил,телефона влиза в дфу след рестора с събрания фирмуеър с айфейт като накрая дава грешка 37 което е добре,и на двата телефона ми я даде.Да сложих цифрата 6 в xxxx.shsh на мястото на appticket след което направих къстъма.Не ми хареса,само че трябва да го стартирам с just boot.Ако си чел достатъчно би трябвало да си прочел това: 1-Загружаем SHSH от 6.x.x 2-Скачиваем 2 прошивки ios 6.x.x(для своего устройства) - для которой SHSH и 6.0 (она нужна для загрузки) 3-Загружаем и устанавливаем itunes 11.0,удалив перед этим itunes 11.3 с bonjour, apple software update и Apple Mobile Device Support 4-Подписываем прошивку 6.x.x c помощью ifaith 1.5.9 5-Подключаем ваше устройство к компьютеру и выключаем. Вводим его в DFU mode(как это сделать можно найти на сайте), затем вводим устройство в pwned dfu с помощью iReb 6-открываем itunes 11.0 и Shift+восстановить указываем подписанную прошивку(Она находится на рабочем столе) и ждем пока восстановится. В конце выскочит ошибка 37, и устройство перейдет в DFU режим. Это нормально. 7-Закрываем iTunes и открываем redsn0w_win_0.9.15b3. Далее переходим Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > Back > Jailbreak >галочка на cydia . после этого когда устройство опять выключится Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > just boot 8-Устройство теперь работает с iOS 6.x.x. После того как пройдете настройку чистой прошивки не спешите блокировать устройство! Прежде всего запускаем Cydia. Переходим в вкладку Changes и жмем Refresh. Не допускайте блокировки аппарата. Как все обновится идем в вкладку Search и ищем твик preventsleep. Устанавливаем его со всеми зависимостями. После Респринга идем в Настройки -> Уведомления-> Изменить. И перемещаем SBSettings в Центр уведомлений(Вверх). 9-Открываем Центр уведомлений(шторка сверху) И активируем PreventSleep (чтобы значок был зеленым)! Вот и все. Перезагрузим устройство. Выключаем как обычно. 10-Аппарат выключился. Подключаем его к компьютеру и открываем redsn0w_win_0.9.15b3. Далее переходим Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > just boot. (Extras > Select IPSW > выбираем файл прошивки ios 6.0 > just boot - Делаем при каждом запуске аппарата, иначе он у вас не запустится.) P.S если на 6 шаге у вас ошибка 1600 то попробуйте заново ввести устройство в pwned dfu с помощью iReb или проверьте файл Host. 1 Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 25, 2014 Публикувано Февруари 25, 2014 Там пише на руски с любое число аз сложих 6 на 4-та,а на 3гс сложих 5.Айтуна трябва да е версия под 11.1 не нагоре.Мислех да смъквам на 5.1.1 или 5.0.1 но там в схсх файла не открих appticket никъде и за това сложих 6.1.2 където имаше appticket.След рестора и грешката 37,си наясно какво да правиш нали с редсноу?Правиш джайлбрейк,ако си ресторнал с 6.1.2 или 6.1.3 след като завърши процеса и стигнеш до just boot избираш 6.0 ipsw за да тръгне.При мен в редсноу се получи така,като правих джеилбрейка сложих отметка само на сидия и като го вкл. нямаше обхват наложи се да ресторвам от друг компютър до 7.0.4 и пак същия процес но сложих и отметката деактивате и ми се появи обхвата.Има още нещо,като го пуснеш телефона не го оставяй да заспи а влез ж сидия и изрегли preventsleep и направи указанията от руснаците.Чудя се този метод дали ще може да направи байпас на айклоуд Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 25, 2014 Публикувано Февруари 25, 2014 Пробвах но нещо не се получи. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Аз имам само един въпрос: как и откъде сваляш въпросните схсх, които ползваш за вграждане? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Питам колегата за тези, с които е даунгрейднал. Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Както е казал колегата от сайта на руснаците тук https://disk.yandex.com/public/?hash=YR/i64TobCR/61S7pQjqbIBgqokpeFd7k0C5j1JV4Ho%3D Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Разбрах какво правиш. Вързан за компютър завинаги? Не, благодаря. Иначе, поздравления за старанието, но практически е неприложимо за обикновен юзър. Цитирай
familiozo Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 (редактирано) Чак сега ли го разбра,знае ли се за напред може да го направят ънтетеред. Редактирано Февруари 26, 2014 от familiozo Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Чак сега, да. "Бавен" съм и си нямам друга работа, освен да дебна тая тема. Ти не си разбрал нещо друго. Това не е "тетърд джейлбрейк", а принудително заобикаляне на грешка при рестор. Играехме си с тоя вариант още в края на септември, но сега, даже не бих си правил труда да ползвам такъв телефон. Русначетата все откриват топлата вода Нищо де, щом те влече... Цитирай
ilianko Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 А това някой пробвал ли го е ? http://downgradeios7.com/ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.