princess77 Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Здравейте, Някой може ли да ми подскаже как и от къде в настройките мога да изключа искането на абв пощата ми да е включен четеца на електронния подпис и да въвеждам ПИН (тоест да подписвам с ел. подпис) изходящите писма. Освен абв имам и други акаунти, като яху , които не изискват ел.подпис. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Има много различни настройки, които може да се направят, но аз бих препоръчал най-простото - ел. подписа да го няма физически в машината ти, когато не го ползваш. Ако ли не се получава така, че машинката ти си мисли, че искаш да го ползваш и затова те пита. Когато извадиш подписа от USB -то трябва да рестараш, и браузъра, който е ползван, и e-mail клиента (ще се получи така, че те няма да го "видят" и няма да се налага да се съобразяват с него). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.