Здравейте. От както ъпдейтнах към IOS 7 ми се появи много тъп проблем. От време на време не мога набирам, показва ми че набира даденият контакт, но нито се свързва с него нито мога да затворя. Както и да се мъча постоянно ми показва, че набира но до там. Единственото спасение е рестарт. След, като си го рестна после няма проблем и няма закономерност след колко набирания крашва може след 10, 20.... В момента съм със 7.0.3 и мислих, че е бъг някакъв, който е фикснат, но не днес отново ми го погоди гадният номер...
Реших да се консултирам с вас, някои има ли идея каква може да е причината?
Въпрос
JayCutler
Здравейте. От както ъпдейтнах към IOS 7 ми се появи много тъп проблем. От време на време не мога набирам, показва ми че набира даденият контакт, но нито се свързва с него нито мога да затворя. Както и да се мъча постоянно ми показва, че набира но до там. Единственото спасение е рестарт. След, като си го рестна после няма проблем и няма закономерност след колко набирания крашва може след 10, 20.... В момента съм със 7.0.3 и мислих, че е бъг някакъв, който е фикснат, но не днес отново ми го погоди гадният номер...
Реших да се консултирам с вас, някои има ли идея каква може да е причината?
Благодаря ви предварително.
Top Posters For This Question
9
8
7
4
Популярни дни
Ноем 10
16
Ноем 11
12
Ноем 27
8
Ноем 12
8
Top Posters For This Question
Alxx® 9 posts
simba4 8 posts
JayCutler 7 posts
DreamcatcheR 4 posts
Популярни дни
Ноем 10 2013
16 posts
Ноем 11 2013
12 posts
Ноем 27 2013
8 posts
Ноем 12 2013
8 posts
Популярни публикации
Grievous
Имам и двата типа резачки, но си смених картата с оригинална нано. Нямам нито един от споменатите проблеми. Щатски телефон.
simba4
Това нещо гарантирано е от 3гто! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro!
miro1972
По съвет от форума въведох *#31# и се оправи на 5s към Мтел с7.0.3
61 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.