DreamcatcheR Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Ето каква грешка дава веднага като свържа usb 2.0 500 gb диск, който не се нуждае от външно захранване: Цитирай
ayl Публикувано Ноември 17, 2015 Публикувано Ноември 17, 2015 (редактирано) И при мен се получи така. Ще отложа вземането на решение какъв точно диск ще купя за след месец, че сега нямам време да се ровя. Знам само, че няма да е тайм капсула. Огледах се и видях, че на пазара има голямо разнообразие. Може би ще скоча на нещо с два диска за същите пари. Надявам се диск със собствено захранване, включен към мрежата или към USB да го приеме. Редактирано Ноември 17, 2015 от ayl Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 17, 2015 Публикувано Ноември 17, 2015 Един УСБ пауър хъб няма ли да свърши работа!? Аз така имам закачени два диска. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
arm11 Публикувано Август 14, 2016 Публикувано Август 14, 2016 На някой да му се е случвало да мига лампата на капсулата оранжево, но да си има нет. От извество време го прави, като я рестартирам си светва зелено. Цитирай
chayanne Публикувано Август 14, 2016 Публикувано Август 14, 2016 При мен днес няма връзка с AirPort Extreme на всички устройства, дори и след рестарт, но имам нет. Цитирай
Tarashev Публикувано Август 14, 2016 Публикувано Август 14, 2016 Да arm. Няколко пъти го виждам този феномен с лампата в оранжево и не знам от какво е. А какво те плаши?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
arm11 Публикувано Август 14, 2016 Публикувано Август 14, 2016 Не ме плаши нищо, просто ми е чудно. Щом има нет, може да си свети както иска. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 15, 2016 Публикувано Август 15, 2016 При мен мига оранжево и има нет,когато има ъпдейт на фримуеара,или промени в акаунтите. (Заради Back to My Mac) 2 Цитирай
arm11 Публикувано Август 15, 2016 Публикувано Август 15, 2016 Благодаря! Имаше ъпдейт, който както отварям Airport utility от рядко към никога, нямаше да бъде инсталирам скоро 2 Цитирай
turganay Публикувано Март 22, 2017 Публикувано Март 22, 2017 Защо като се опитам да сваля даден филм директно в капсулата с размер над 3 ГБ. ми изписва, един или повече файла надвишават лимита за размер на файловата система и не могат да бъдат запазени правилно ? Ползвам uTorrent ако това има значение. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 23, 2017 Публикувано Март 23, 2017 По вероятно настройка на uTorrent. Ползвам uTorрent и няма проблеми,но и не виждам ограничения от капсула. Цитирай
turganay Публикувано Март 23, 2017 Публикувано Март 23, 2017 Какво точно трябва да бъде настроено ? Инсталирал съм го стандартно, но като свалям филм с такъв размер директно в лаптопа нямам проблем. Цитирай
adept Публикувано Март 24, 2017 Публикувано Март 24, 2017 Вероятно ТC е форматирана с файлова система от тип FAT32 (за да може да се чете и от Windows), която поддържа файлове с макс. големина: 4Gb и дискове до 2ТB. 1 Цитирай
turganay Публикувано Март 24, 2017 Публикувано Март 24, 2017 Има ли вариант да се оправи ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 24, 2017 Публикувано Март 24, 2017 Ако искаш и уин да достъпва капсулата, можеш да форматираш в ntfs, а на маковете ще трябва да имаш инсталиран paragon или tuxera. Ако само макове ще са - формат в mac os journaled. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Март 24, 2017 Публикувано Март 24, 2017 Аз ли не разбрах,или..По голям файл от 4гб не можеш да прехвърляш ,или само през utorrent?Защото нямам проблем и с уиндоус и mac! Цитирай
turganay Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Ако файла го сваля първо в лаптопа с уин и след това го преместя в капсулата, нямам проблем. Ако свалям файла директно в капсулата с utorrent и файла е над 3,4 GB ми дава тази грешка, която писах по горе. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 (редактирано) Или по скоро бозата или настройки uTorrent. При мен няма грижи с бесплатна версия на uTorrent,но с MAC OS. Сега ще тествам от WinBoz и ще кажа. П.П. Да при Windows има проблем с писането на големите файлове. Ще се поразровя и ако открия решение ще пиша. Редактирано Март 25, 2017 от KurtiMakarov 3 Цитирай
turganay Публикувано Март 25, 2017 Публикувано Март 25, 2017 Ще съм благодарен, поне няма да правя едно и също нещо два пъти.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
turganay Публикувано Януари 14, 2021 Публикувано Януари 14, 2021 Здравейте, след ъпдейт на капсулата вече не мога да си влизам в диска на капсулата. Става въпрос през windows 10 но от телефона си влизам спокойно. Като рестартирам лаптопа ми излиза да се впиша с парола, която като въведа ми дава грешка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.