Jack Sparrow Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Здравейте, мога ли да заменя моя панел отново с оригинален по поръчка със същия IMEI да се гравира или.. че имам драскотини и много ме дразнят, ако нямам такъв вариант да го сменя с някой качествен но друг цвят понеже този черния е много нежен откъм надраскване.. забравих да спомена че е гаранционен и ще бъде ли проблем ако се смени панела? погледна също така в ибей цветни панели хареса ми белия с златния капак тук в БГ някой знае ли дали се продават или от ибей трябва да си взема, ако нямам друг вариант.. http://www.ebay.com/...-/181240033348 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 За гаранцията забравяш, ако пипнеш панела. Иначе имаме даже цветовете от 5S за петица. К'вот ти е кеф. 2 Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Ноември 23, 2013 Автор Публикувано Ноември 23, 2013 Ясно ще си седя с очукания панел.. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Има вариант да ти го сменим и ако закъсаш за гаранция - да върнем оригиналния. Лошото е, че не мога да обещая липса на следи от намеса, т.е. изпуснат отпечатък някъде. Прецени си сам. Между другото, сребърният вариант е уникален. Цитирай
JVV Публикувано Ноември 24, 2013 Публикувано Ноември 24, 2013 Интересно ако отидеш с очукан панел в мтел дали ще ти отхвърлят гаранцията с оправдание че е изпускан. 1 Цитирай
raduloff Публикувано Ноември 24, 2013 Публикувано Ноември 24, 2013 Бъди сигурен.На мен само дето не ми скъсаха гаранцията .Отказват гаранция при удар (видим) по рамката Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 24, 2013 Публикувано Ноември 24, 2013 В Глобул едно приятелче остави 5-ца в ужасно състояние-очукан,алуминият при един от ъглите чак беше хлътнал. Смениха му го с нов без проблеми. Цитирай
raduloff Публикувано Ноември 24, 2013 Публикувано Ноември 24, 2013 (редактирано) "остави 5-ца в ужасно състояние".Значи ,не си виждал моя телефон .В Ментел явно са по взискателни! Редактирано Ноември 24, 2013 от raduloff 2 Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Ноември 28, 2013 Автор Публикувано Ноември 28, 2013 Има вариант да ти го сменим и ако закъсаш за гаранция - да върнем оригиналния. Лошото е, че не мога да обещая липса на следи от намеса, т.е. изпуснат отпечатък някъде. Прецени си сам. Между другото, сребърният вариант е уникален. Точно това имах в предвид, но не се изказах правилно, а тоя който публикувах откъм качество пак ли е добро и кое е по красиво на живо понеже не съм виждал нито сребърния на живо колкото и да е смешно нито и златистия вариант, макар че златистия много ми хареса на снимка и какви пари е? В Глобул едно приятелче остави 5-ца в ужасно състояние-очукан,алуминият при един от ъглите чак беше хлътнал. Смениха му го с нов без проблеми. А каква беше причината да се смени телефона? понеже и аз ако мога да мина "тънкаж" да не се занимавам с смяна на панели.. Цитирай
krasiem Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 За гаранцията забравяш, ако пипнеш панела. Иначе имаме даже цветовете от 5S за петица. К'вот ти е кеф. Какви пари за панелите ???И къде мога да си купя? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 Откъдето намериш. В сервиза предлагаме смяна с труд и гаранция в цената, но не продаваме резервни части. Цитирай
krasiem Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 добре ,колко е с смяната на 5-ца черна. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.