Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте, искам да попитам какво трябва да се направи при покупка на използван телефон.Видях, че има много теми как хора не могат да активират телефоните, защото е останала информация от стария собственик, за това искам да попитам като купувам телефон тези дни какво трябва да направя за да не се случи това и с мен.Какви неща трябва да се премахнат преди да го купя.

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Erase All Contend and Settings не върши работа, ако има добавен чужд акаунт в iCloud.

• 0
Публикувано

Благодаря ви за отговорите така ще направя както съветвате.

• 0
Публикувано

Наистина кажете как да се пазим от заключен телефон с iCloud? Щях да си купувам 5ца всичко му работеше имаше обхват, но когато му направих рестор искаше apple id и парола и си го върнах. Добре че човека се оказа точен. Само с рестор ли може да се разбере дали е заключен?

• 0
Публикувано

Е, ти очи нямаш ли да видиш iCloud менюто какво съдържа?

• 0
Публикувано

Ами не погледнах мислех че ако има нещо изобщо нямаше да мога да влезна в менюто. Значи ако в iCloud менюто не се е логнал никой е безопасно?

• 0
Публикувано

Гледай Find My iPhone да е изключено, но иначе да, това гледаш.

В твоя случай е можело просто да я изключите.

• 0
Публикувано

Такива глупости скоро не бях слушал.

Ако човека е бил толкова точен, защо просте не е излезнал от акаунта си, или просто не ти е дал парола, която след това може спокойно да промени. И как така без да си го купил, е позволил да го ресторнеш?

Работата ми намирисва.

• 0
Публикувано

Естественно :) "Леля ми почина", "детето въведе нещо" и т.н...

• 0
Публикувано

И за изключване на find my phone, иска паролата.

• 0
Публикувано

Телефона беше купен когато му направих рестор и после се свързах пак с него за да му го върна, спокойно можеше да каже оправяй се. Откъде го е взимал той не знам, негова си работа.

• 0
Публикувано (редактирано)

Негова си работа.... докато не изпищи някой, като ущипана мома и тогава става ах колко аморално.

Редактирано от profusion

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...