DreamcatcheR Публикувано Март 17, 2015 Публикувано Март 17, 2015 При мен нещо не работи spotify4all. Имам реклами и не мога да свалям. Шъфъл няма, но мисля, че го бяха премахнали от безплатната версия? С последния ъпдейт съм. При вас на коя версия работи? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 17, 2015 Публикувано Март 17, 2015 Аз го ползвам от скоро, но мисля, че всичко е наред с последна версия съм. Не ми е много ясен още. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 17, 2015 Публикувано Март 17, 2015 Когато слушаш музика на всеки няколко трака пуска ли ти реклама от спотифай, която те приканва да се абонираш за премиум? Когато от настройките дадеш offline ON можеш ли да слушаш музика? Въобще като дадеш на плейлиста да се сваля, дава ли ти индикация горе колко от колко песни е свалило? Аз бях абониран до преди няколко дни, но ми изтече и реших да пробвам с този туийк. Ако при други работи, ще пробвам да преинсталирам приложението и/или да направя нов акаунт. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Офлайн не става, но на акаунта ми пише, че е премиум?! Цитирай
gogi6 Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Когато слушаш музика на всеки няколко трака пуска ли ти реклама от спотифай, която те приканва да се абонираш за премиум?Когато от настройките дадеш offline ON можеш ли да слушаш музика? Въобще като дадеш на плейлиста да се сваля, дава ли ти индикация горе колко от колко песни е свалило? Аз бях абониран до преди няколко дни, но ми изтече и реших да пробвам с този туийк. Ако при други работи, ще пробвам да преинсталирам приложението и/или да направя нов акаунт. Sent from my iPhone using Tapatalk Не можеш офлайн с този туик! Цитирай
davidoff Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 (редактирано) С BDaySpotify от Xarold, последната версия ( 2.6 ) работи, няма реклами. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 18, 2015 от davidoff 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Шамане, и на мен ми пише премиум, но никоя екстра на премиума не ползвам Давидоф, благодаря! Ще го пробвам. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Аз съм с BDaySpotify 0.0.1-26 и Offline Mode не работи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 И при мен.. Явно ще се връщам на модела "трайъл всеки месец", за който споменах по-назад в темата. via Tapatalk Цитирай
davidoff Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Да, Offline mode се активира, но не работи, извинявам се за подвеждащата информация. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Април 28, 2015 Публикувано Април 28, 2015 (редактирано) Опитайте това Добро е Редактирано Април 29, 2015 от gogi6 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 3, 2015 Публикувано Май 3, 2015 При мен крашва всеки път като се опитам да го отворя без значение дали е активиран офлайн или не. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Май 3, 2015 Публикувано Май 3, 2015 (редактирано) С предпоследната версия на Spotify работеше.Може би ъпдейт ще трябва да пуснат Edit:Ето една алтернатива също за музичка без джейл http://pleer.com/mobile Редактирано Май 3, 2015 от gogi6 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2015 Публикувано Юни 20, 2015 Тия как го прецакаха!Понеже редовно стриймвам през AirPlay и го ползвам с часове в клуба,съм леко разочарованВ момента,в който премина към стрийминг от Spotify към music.app и почва едно забиване и накъсване на песните Цитирай
Баба Гана Публикувано Юни 20, 2015 Публикувано Юни 20, 2015 Аз го ползвам, вече втора година с една кракната версия и нямам реклами. Проблема е че версията е само за Мак. Ако някой се интересува мога да помогна. 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Аз бих се възползвал! Ако не е нахално,разбира се! Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 И аз, ако е удобно. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
koksibg Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 И аз няма да откажа Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Ами във форума сме положили такава "клетва" та затова го искаме на лично. Цитирай
Баба Гана Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Здравейте, Аз лично не виждам основание да не се пишат обяснения, относно как да си излекуваме дадена програмка САМИ. ОК, ще я пусна на Шаман-а и от там нататък решението си е негово. 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 (редактирано) The Shaman,разпращай на лични тогава. Редактирано Юни 21, 2015 от KurtiMakarov Цитирай
Баба Гана Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 (редактирано) KurtiMakarov, Нещо имаш проблем с получаване на лични! За тези, които не знаят, най-удобната пограмка за сваляне от Spotify e Spotydl. Редактирано Юни 21, 2015 от Баба Гана 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Баба не ми е дала "точно" коя версия, обаче. Давай направо начина тук Бабо Гано Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.