londongunner Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Нищо подобно! Явно при всеки е различно, при мен все още крашва Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Случайно да няма в pp25 1.2 appsync защото след като го сложих него не ми дава да слагам appsync а в същото време приложенията си ми работят а в пакети го няма инсталиран синка. А и съм инсталирал и двата pp25 но като го отворя ми изписва че е версия 0.94 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Има го да, само нямаше първоначално afc2add. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Ето защо не ставало да инсталирам и аппсинк от друго репо и 1.2 на китайското приложение. А защо в него не изписва че е версия 1,2 а 0,94 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 cydia.iphonecake.com Appcake също работи. Честита Коледа на всички! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Bobo Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 проблема при черния статус бар при повикванията се получи и при мен, някаква панацеия има ли за него ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Аз се чудя дали не е след инстал на нещо, че не помня преди апсинк да сложа имах ли го! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Максим Костадинов Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Не,два пъти рестор с ДФУ + джейл и черния статусбар си оставя.Също ми прави впечатление,че при писане на текст с букви,цифри и знаци,при преминаването на двете клавиатури ( букви/цифри),преминаването не е автоматично при натискане на интервал,а трябва отново да се цъкне на "123" ... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Bobo Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 При мен го нямаше, сега минах дфу и нов джейл с новия evasion и се появи... Но не съм убеден дали не е след аппсинка.. Не забелязах Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 (редактирано) Нещо с новата версия на джейла не е в ред. На едната четворка съм с първия и нямам грижи а на втория съм с новия и имам много проблеми. Не ми работи сафарито и пощата. Като им натисна иконата само примигва и не се затваря. Май ще минавам на първия джейл. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 25, 2013 от joroiliev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zdravko hristov Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Някой има ли проблем с jeilbreak на iPad2 след jeila ябълката мига и не иска да зареди. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Здравко няма такъв филм за Джейл на iPad2 все още.. Хубаво е модераторите да променят текста в шапката защото там пише всички модели а тук излиза че няма все още Джейл за iPad2, така тези които не четат всичко а само шапката се подвеждат и следва камара от странни въпроси Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cezare Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Незнам,но аз имам джейл на iPad 2 ,3g и работи без проблем.Може би съм с голям късмет...... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Декември 25, 2013 Автор Сподели Публикувано Декември 25, 2013 iPad 2 WIFI не се поддържа! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
radkov97 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Никакви нотификации,дори и времето го няма... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Дай му ресет алл сертингс! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Нещо с новата версия на джейла не е в ред. На едната четворка съм с първия и нямам грижи а на втория съм с новия и имам много проблеми. Не ми работи сафарито и пощата. Като им натисна иконата само примигва и не се затваря. Май ще минавам на първия джейл.Sent from my iPhone using Tapatalk Кой AppSync си инсталирал на проблемния телефон? Ако е от Appcake, направи следното: Има доста доклади за крашването на Safari, Mail и други приложения, след инсталирането на AppSync for iOS7.Ето решение как да оправите този проблем: 1. Деинсталирайте AppSync for iOS7 и AppCake от Cydia 2. Използвайте iFunbox да изтриете тези два файла (трябва да имате инсталиран afc2add от Cydia) /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-054.csstore 3. Рестартирайте устройството! 4. След това инсталирайте отново AppSync for iOS7 и AppCake. Тествано и работи! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
radkov97 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Евала,колега! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 1-2 туика съм сложил,но спряха да работят след денЗнам,че рано още,но да споделяВесели Празници!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
radkov97 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 И при мен спряха... Дали не е от AppSync Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
tozarat Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Някак са ми изчезнали тоновете на звънене след джейла хихи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Bobo Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 И при мен спряха...Дали не е от AppSync Какво не ти работи например? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Преинсталирай субстрата! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
radkov97 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 swipe selection ок Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 25, 2013 Сподели Публикувано Декември 25, 2013 Преинсталирай субстрата!Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Не помага Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.