Grievous Публикувано Декември 26, 2013 Публикувано Декември 26, 2013 Старичко, но липсва. Футбол, спорт, спортни новини, видео, тенис, волейбол, баскетбол и други спортове - всичко събрано в Sportal.bg. Актуални спортни новини за Левски, ЦСКА, български и европейски футбол. Резултати на живо, анализи, статистика. Спортни видео новини. Какво е новото във версия 2.0: * Известия * Нов LiveScore * Информация за отбори, играчи, мачове * Персонални настройки Изисква iOS 6.1 или по-висока. Съвместима с iPhone, iPad и iPod Touch. Това приложение е оптимизирано за iPhone 5/5s. Малко е развален английския, но се чете. Иначе са го пипнали и наподобява Livescore. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 26, 2013 Публикувано Декември 26, 2013 Малко са досадни нотификациите като не могат да се настройват. Сега пищи за всеки гол на всеки мач. Малко е прекалено! Ако може да си избереш спортове или определени отбори ще е по-добре. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Можеш да избираш определени спортове, аз лично съм избрал нотификации само за БГ футбол. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kaizera Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 (редактирано) Да им имам нотификациите.... 10-15 мин след гола се получава съобщение на развален английски! До тогава и във вестниците вече е отразено. Повече ме радва възможността да си настроиш началната страница. Край на досадните статии за недораслека наречен български футбол. Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Редактирано Декември 27, 2013 от kaizera 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Това ще се ползва със спрени нотификации-направо ми скъсва нервите тази шльокавица. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Добре де, нали сме в България? Приложението е българско? Новините са на български? Предназначено е за Българи? Защо по дяволите нотификациите са на шльокавица, да не говорим колко са неадекватни(това може и да го оправят)?????? 5 Цитирай
peppu Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Нотификацийте ги изключих на втората минута Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 При мен след 8.3 изобщо не се включваше и на таблета и телефона. Този ъпдейт го оправи и вече отново работи. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 На мен ми отваряше постоянно някакви страници в браузъра... Сега е наред. Цитирай
baronbg Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Заради това отваряне на сафари, бях на косъм да го изтрия. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.