The Shaman Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Приложението е безплатно и добавя звук при отключване на телефона. Може да изберете собствен звук и да нагласите силата му. Може да бъде свалено от Cydia, репото на BigBoss. 5 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Може да изберете собствен звук?!В смисъл да сменим с iFile, или нещо подобно? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2014 Автор Публикувано Януари 8, 2014 Просто превеждам. Нямам нужда от приложението и не съм го слагал. Предполагам, че има набор от звуци. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Слага само звука от IOS6!За друго иска врътки...поне засега! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2014 Автор Публикувано Януари 8, 2014 Т.е. през файлов менаджер. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Пробвах за спортаРаботи без грешка Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2014 Автор Публикувано Януари 8, 2014 Иначе и Активатора, горе-долу може да постигне нещо: http://www.redmondpie.com/how-to-make-iphone-5s-play-a-sound-when-unlocked-using-touch-id/ Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 С това, удоволствието от iOS 7 вече е пълно 2 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Според мене,причината един клик да разваля чувството от 7-цата, е доста тъпа,но щом ти е 'убаво на пискюла,то това е най-важното Цитирай
BANNNN Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Малиии....т'ва е е..х ти бъгавата отврат! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2014 Автор Публикувано Януари 8, 2014 Гледам бая работи са ти бъгави на теб 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 И защо е бъгаво? Ползвам го и нямам забележки. 2 Цитирай
BANNNN Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Стартирай камерата в LockScreen-a и после излез с Home бутона. Кога чуваш звука за отключване и не е ли бъгаво Шаманче? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 9, 2014 Автор Публикувано Януари 9, 2014 Типично по български, нещо липсва, всички реват, че липсва. Някой се напъва да го направи (безплатно!!!), всички почват да реват колко тъпо го е направил Иначе аз, ако ми трябваше тоя досаден звук, бих ползвал варианта, който дадох по-горе. 2 Цитирай
BANNNN Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Тук говорихме дали е бъгаво, а не кой каво реве. Аз не рева просто махнах и споделих каква е отврат. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 9, 2014 Автор Публикувано Януари 9, 2014 Аз не съм коментирал дали е или не е. Просто отбелязах, че имаш проблем със всяко. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Стартирай камерата в LockScreen-a и после излез с Home бутона. Кога чуваш звука за отключване и не е ли бъгаво Шаманче? При мен се чува идеално. Чувам звукът след като си въведа паролата за отключване. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.