Monro Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Здравейте! Не успях да намеря GPS програма за пешеходен планински туризъм, някои би ли споделил коя е подходяща? Става въпрос за iOS приложение. Благодаря! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Sygic и Navigon поддържат пешеходен режим + backtrack. Garmin по принцип имат офроудаджийски карти, но нещо ми убягва можеше ли да се сложат на iOS версията. Цитирай
Monro Публикувано Януари 11, 2014 Автор Публикувано Януари 11, 2014 Имах преди една за колело която записва маршрута където минаваш, но не и помня името. Sygic, не записва маршрута мисля 1 Цитирай
barabar Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Аз използвам Motion-X GPS и ми харесва доста. Цитирай
plam4e Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Speed Tracker записва маршрути. Цитирай
arm11 Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Най-доброто за мен, което и аз ползвам в планината е Runtastic. Препоръчвам го 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Точно функцията backtrack ти записва изминатия маршрут и може да я пуснеш да те води по обратния път. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Аз също използвам Motion GPS и съм много доволен. Можеш да споделяш маршрута и да получиш gpx & kmz файлове. Ето детайли за един от излетите, които си спретнах с каяка: Track 20.gpx Track 20.kmz Направих видео, което показва как изглежда маршрута в Google Earth. View on Map edit: Можеш да погледнеш и Wikiloc. Можеш да си направиш акаунт на сайтът им: http://www.wikiloc.com и да споделяш маршрути, можеш да импортираш и маршрути, които са от други програми. 5 Цитирай
Monro Публикувано Януари 13, 2014 Автор Публикувано Януари 13, 2014 Wikiloc изглежда най-проста и лесна. За съжаление си забравих таблета и не успях да си запиша маршрута... Вие как действате с телефона, като му пада доста бързо батерията с такива програми, как го зареждате когато сте навън или в случая на Джони във водата Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Runtastic Pro беше аванта вчера, провери в сторето. Цитирай
arm11 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Продават се външни батерии, различни амперажи. Моят телефон издържа около 8-9 часа с пусната програма и ходене в планината. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Този тип програми не са чак толкова големи "пиявици", защото почти през цялото време екрана е изключен. Аз съм си купил допълнително една външна батерия Anker® Astro E5 15000mAh, но за момента не съм я използвал на вода Тази година планираме няколко по-големи прехода с преспиване и сигурно ще се наложи. Има и други алтернативи за ток на открито, за мен е много удачен вариант слънчевите батерии, защото каяка е винаги на открито и има огромни площи, където могат да се поставят панели. Има още един доста интересен начин за зареждане на нашите устройства - BioLite CampStove™ За мен последният вариант е по-неудачен защото имам доста електроника по каяка и на тази печка трябва да и зачисля огняр за да зареди всичко 1 Цитирай
Monro Публикувано Януари 19, 2014 Автор Публикувано Януари 19, 2014 Всичко добре... записах маршрута на Wikiloc, но сега не мога да го импортирам в гугъл... винаги ми излиза тази грешка: " Не успяхме да завършим качването на вашия файл. В тази карта не са направени никакви промени." Цитирай
Monro Публикувано Февруари 9, 2014 Автор Публикувано Февруари 9, 2014 Ето един маршрут Кобилини стени - http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5985564 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.