Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Не успях да намеря GPS програма за пешеходен планински туризъм, някои би ли споделил коя е подходяща?

Става въпрос за iOS приложение.

Благодаря!

Публикувано

Sygic и Navigon поддържат пешеходен режим + backtrack. Garmin по принцип имат офроудаджийски карти, но нещо ми убягва можеше ли да се сложат на iOS версията.

Публикувано

Имах преди една за колело която записва маршрута където минаваш, но не и помня името. Sygic, не записва маршрута мисля

Публикувано

Аз използвам Motion-X GPS и ми харесва доста.

Публикувано

Speed Tracker записва маршрути.

Публикувано

Най-доброто за мен, което и аз ползвам в планината е Runtastic. Препоръчвам го

Публикувано

Точно функцията backtrack ти записва изминатия маршрут и може да я пуснеш да те води по обратния път.

Публикувано

Аз също използвам Motion GPS и съм много доволен. Можеш да споделяш маршрута и да получиш gpx & kmz файлове.

Ето детайли за един от излетите, които си спретнах с каяка:

Track 20.gpx

Track 20.kmz

Направих видео, което показва как изглежда маршрута в Google Earth.

View on Map

hnc7.jpg

vpjn.jpg

edit: Можеш да погледнеш и Wikiloc. Можеш да си направиш акаунт на сайтът им: http://www.wikiloc.com и да споделяш маршрути, можеш да импортираш и маршрути, които са от други програми.

Публикувано

Wikiloc изглежда най-проста и лесна. За съжаление си забравих таблета и не успях да си запиша маршрута...

Вие как действате с телефона, като му пада доста бързо батерията с такива програми, как го зареждате когато сте навън или в случая на Джони във водата :tooth:

Публикувано

Runtastic Pro беше аванта вчера, провери в сторето.

Публикувано

Продават се външни батерии, различни амперажи. Моят телефон издържа около 8-9 часа с пусната програма и ходене в планината.

Публикувано

Този тип програми не са чак толкова големи "пиявици", защото почти през цялото време екрана е изключен. Аз съм си купил допълнително една външна батерия Anker® Astro E5 15000mAh, но за момента не съм я използвал на вода :) Тази година планираме няколко по-големи прехода с преспиване и сигурно ще се наложи. Има и други алтернативи за ток на открито, за мен е много удачен вариант слънчевите батерии, защото каяка е винаги на открито и има огромни площи, където могат да се поставят панели. Има още един доста интересен начин за зареждане на нашите устройства - BioLite CampStove™

8f2cca05ff35de3dae32fb9407bf16575d3e51a2_m.jpg

За мен последният вариант е по-неудачен защото имам доста електроника по каяка и на тази печка трябва да и зачисля огняр за да зареди всичко :)

Публикувано

Всичко добре... записах маршрута на Wikiloc, но сега не мога да го импортирам в гугъл... винаги ми излиза тази грешка:

"

Не успяхме да завършим качването на вашия файл.

В тази карта не са направени никакви промени."

:afraid:

• 3 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...