Wayward Публикувано Ноември 2, 2014 Публикувано Ноември 2, 2014 Теглих я мисля от rutracker-a и си има сериен код и работи 1 Цитирай
Виктор Врачев Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 (редактирано) Дали има проблем с програмата, ако искам да прехвърля изображението от Айфон на Лаптоп - защото правя всичко както трябва, а картина на Лаптоп-а не излиза? Благодаря предварително за помощта :/ Исках и да попитам дали съществува и друга програма, която може да направи нещо подобно - картината от iPhone4s да бъде прехвърлена на дисплея на лаптоп? Редактирано Ноември 3, 2014 от Виктор Врачев Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Няма никакъв проблем , ако следваш стъпките от първия пост. Вчера изкарах картина на лаптопа и с 5S, и с 4S. Цитирай
Виктор Врачев Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Няма никакъв проблем , ако следваш стъпките от първия пост. Вчера изкарах картина на лаптопа и с 5S, и с 4S. Странно, но при мен не се получава сега дори и airplay-а изчезна от дисплея на телефона ми. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Недей да цитираш последен пост, против правилата на форума е. По темата- коя версия на Reflector ползваш? Кракната ли е? Цитирай
gazara74 Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 При по слаб интернет може да е причината. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.