dakataegotin Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Здравейте колеги, Вчера се опитах да ъбдейтна телефона от 7.0.2 до 7.0.4 посредством Itunes. Новия ъбдейт се изтегли, и когато започна рестора, ми изписа грешка 36. Телефона влезе в Recovery Mode и не иска да излиза. Изключих антивирусната, фаьъруола, стартирах айтюнса като администратор, и все същия проблем. Пробвах и с Tini Umbrelata, не иска! Пробвах от Recovery да го вкарам в DFU, пак не иска. Накрая ще го изблъскам в земята. Моля ви за помощ. Цитирай
AirPlay Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 (редактирано) погледни си hosts файла, ако си с уин. Пробвай на друг порт. А за излизането от Рекавъри мисля, че ако задържиш хоум и пауър бутона за 30 секунди апарата се гаси, и след това директно пак същите бутони за 10 сек пускаш пауъра и слагаш усб, но държиш хоума. Така трябва да влезе в ДФУ, предполагам, че си с последният тюнс от сайта на епъл? Sent from my iPad using Tapatalk JB iPad2 3G+WIFI Редактирано Януари 19, 2014 от AirPlay Цитирай
dakataegotin Публикувано Януари 19, 2014 Автор Публикувано Януари 19, 2014 Да, с последния Айтюнс съм, и това пробвах колега. Снощи до късно се рових по форумите и опитах всичко това. От хост файла изтрих последните два реда на Ейпъл, след съвет на колега от друг форум. Работата отива към сервиз. Цитирай
AirPlay Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 (редактирано) а не трябва да ги триеш редовете, просто се слага една # пред редовете на епъл. Рестора със свален от теб ipsw ли го правиш? Възстанови си реда в хоста на епъл, ресни компа сложи дивайса на друг порт и пробвай отново. Махни ъмбрелата и тя има нейн хостс файл изтрии го. Sent from my iPad using Tapatalk JB iPad2 3G+WIFI Редактирано Януари 19, 2014 от AirPlay Цитирай
Grievous Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Кой казва, че не трябва да се трият? Цитирай
AirPlay Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 ок не оспорвам изтриването, просто аз не съм тествал с изтриване. За деактивация слагам # и ресторвам. Sent from my iPad using Tapatalk JB iPad2 3G+WIFI Цитирай
Grievous Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 И по двата начина става, но чак пък да не се трият. Дака, не ти трябват никакви ъмбпрели, рекавърита и т.н. Вкарай го ръчно. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 А защо е нужно изобщо да се занимава с файла? Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Свали си 7.0.4 вкарай в дфу дай шифт с рестор и ресторни от начало. Sent from my C6603 using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Той се е опитал да ъпдейтне а не да ресторне. Даката, на 7.0.2 с джейл ли беше? Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 (редактирано) Според мен е бил и е трябвало да ресторне а той е ъпнал и затова сега иска да го тръшка. Може и да греша,но за да влезе в рикавъри... Sent from my C6603 using Tapatalk Редактирано Януари 19, 2014 от sstavrov Цитирай
dakataegotin Публикувано Януари 19, 2014 Автор Публикувано Януари 19, 2014 Шамане,със 7.0.2 бях без джиелбрейк.Опитах да ъпдейтна през айтюнса, и ми изписва грешка 36 и телефона е в рекавъри моуд. Пробвах на няколко лаптопа да ъпдейтна и ресторна, същата грешка. Коле,ще опитам по твоя начин с клипчето, което ми прати. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.