iPhoneman Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 (редактирано) Налазвайте на Free RPG Angry Birds Epic. Soft Launch за NZ, AUS, CA. 260MB. https://itunes.apple.com/nz/app/angry-birds-epic/id767319014?mt=8 Редактирано Март 17, 2014 от iPhoneman 1 Цитирай
Grievous Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Тук всички сме с акаунт в NZ, AUS и CA. Ей така като кажете "налазвай", че. 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Все още я няма в българският стор. П.П. Изпревари ме Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Всички знаем още от първият ден, че ще е Soft Launch и не виждам защо се учудвате. Освен, ако някой не мисли, че ще включат и България xD. Нов мейл и нов акаунт се правят за 5 минути от компа, легално е, доколкото ми е известно. Единственият проблем е, че не може да се купуват IAP, но да се види играта и да се поиграе е достатъчно. Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Пост #234 има едно видео(официално), което е сложил колегата и въпреки, че познанията ми по английски са 0, ясно се разбира, че Европа ще почака, освен ако няма промяна в плановете на създателите на играта. А щом е излязла в Канада и в България все още я няма, значи, че скоро няма да излезе за всички, може и след 5 месеца да я пуснат, знам ли, аз не съм виновен. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Няма да си ти виновен,ако си беше написал поста,както в момента нямаше да го водим този разговор дори. Не мисли,че всички гледаме тези клипове Цитирай
The Shaman Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Той все пак написа за кои страни важи. Не правете проблем от натискането на един линк. Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 Не мисли,че всички гледаме тези клипове Следващият път ги гледай и не ми смигай, форум е тук и клипа е сложен да се избегнат подобни бисери. Щом не си гледал или чел - попитай, не е срамно. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 Много избирателно ми отговаряш. Ще ми казваш какво да правя ли? П.П. След редакцията на мнението ти мисля,че спора свърши. Не мисля да си тровя нервите с теб повече. Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 Ти пък сега да не се обиди xD. Между другото, ако ти се занимава да си правиш друг акаунт за теб и бъдеш така любезен да ми направиш един японски, пиши ми ЛС да ти пратя мейл, че от телефона не мога да разбера коя държава е Япония, а и не успявам да го направя. Нямам компютър, а има едни игричи, които излизат само там понякога и все не мога да ги сваля. Мерси и не се чуствай задължен, казвам да не да те засегна с нещо. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 http://turbobit.net/110j6q7xzjp9.html?site_version=normal http://m.billionuploads.com/pkxf47qo7lp1 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Ръчкай още, рестартирай приложението и ще се оправи, така бе и при мен първите няколко пъти, а първият въобще не запали. 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 При мен на WiFi умря още на свалянето на файлчетата и не искаше да продължи дори след рестарт. На играта. На 3G премина там първото сваляне и пак умря на някакви текстове или нещо подобно, не си спомням. След около половин час ръчкане запали до менюто и след няколко паленета вече става много бързо с началните логвания и сваляния. Четох вчера за подобни проблеми и на хора, които със сигурност са с оригинална версия от App Store. Сега се сетих, че след като запали на WiFi и започна да сваля нещо си, ми излезе прозореца за потвърждение на нотификации обаче така и не продължи. Също ми изчезна сейфа и има някакъв бъг или нещо си в сейфовете знам ли или Rovio акаунта. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Два дена я ръчкам че малкия ме изяде ама не тръгва... Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 На интернет закачени ли сте, докато я пускате? Дори и след тов иска интернет по време на игра. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Адаш, пали си без грижи. Аз я инсталирах от китайското и не съм имал проблеми. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 6, 2014 Публикувано Април 6, 2014 Има ли някой, който играе новия Епик? Има нива на който иска да имаш някакви приятели за да ти дава бонуси! Цитирай
simba4 Публикувано Април 6, 2014 Публикувано Април 6, 2014 Е ти имаш приятели, останалите птички! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 6, 2014 Публикувано Април 6, 2014 Има нива в който трябва да имаш приятели за да използваш три пилета, иначе нямат минаване ... Цитирай
iPhoneman Публикувано Юни 12, 2014 Публикувано Юни 12, 2014 Epic вече е навсякъде https://itunes.apple.com/gb/app/angry-birds-epic/id767319014?mt=8 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 13, 2014 Публикувано Юни 13, 2014 Something big is dropping soon! Цитирай
duran Публикувано Август 2, 2014 Публикувано Август 2, 2014 Някой има ли проблем с намирането на червения ключ от играта Епик?Там където трябваше да бъде не излезе от ковчежето? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.