Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Тук всички сме с акаунт в NZ, AUS и CA. Ей така като кажете "налазвай", че.

Публикувано

Все още я няма в българският стор.

П.П.

Изпревари ме :)

Публикувано

Всички знаем още от първият ден, че ще е Soft Launch и не виждам защо се учудвате. Освен, ако някой не мисли, че ще включат и България xD.

Нов мейл и нов акаунт се правят за 5 минути от компа, легално е, доколкото ми е известно.

Единственият проблем е, че не може да се купуват IAP, но да се види играта и да се поиграе е достатъчно.

Публикувано

Аз не знаех.

Публикувано

Пост #234 има едно видео(официално), което е сложил колегата и въпреки, че познанията ми по английски са 0, ясно се разбира, че Европа ще почака, освен ако няма промяна в плановете на създателите на играта. А щом е излязла в Канада и в България все още я няма, значи, че скоро няма да излезе за всички, може и след 5 месеца да я пуснат, знам ли, аз не съм виновен.

Публикувано

Няма да си ти виновен,ако си беше написал поста,както в момента нямаше да го водим този разговор дори.

Не мисли,че всички гледаме тези клипове ;)

Публикувано

Той все пак написа за кои страни важи. Не правете проблем от натискането на един линк.

Публикувано

Не мисли,че всички гледаме тези клипове ;)

Следващият път ги гледай и не ми смигай, форум е тук и клипа е сложен да се избегнат подобни бисери. Щом не си гледал или чел - попитай, не е срамно.

Публикувано

Много избирателно ми отговаряш.

Ще ми казваш какво да правя ли?

П.П.

След редакцията на мнението ти мисля,че спора свърши.

Не мисля да си тровя нервите с теб повече.

Публикувано

Ти пък сега да не се обиди xD.

Между другото, ако ти се занимава да си правиш друг акаунт за теб и бъдеш така любезен да ми направиш един японски, пиши ми ЛС да ти пратя мейл, че от телефона не мога да разбера коя държава е Япония, а и не успявам да го направя. Нямам компютър, а има едни игричи, които излизат само там понякога и все не мога да ги сваля. Мерси и не се чуствай задължен, казвам да не да те засегна с нещо.

Публикувано

Ръчкай още, рестартирай приложението и ще се оправи, така бе и при мен първите няколко пъти, а първият въобще не запали.

Публикувано

При мен на WiFi умря още на свалянето на файлчетата и не искаше да продължи дори след рестарт. На играта. На 3G премина там първото сваляне и пак умря на някакви текстове или нещо подобно, не си спомням. След около половин час ръчкане запали до менюто и след няколко паленета вече става много бързо с началните логвания и сваляния. Четох вчера за подобни проблеми и на хора, които със сигурност са с оригинална версия от App Store.

Сега се сетих, че след като запали на WiFi и започна да сваля нещо си, ми излезе прозореца за потвърждение на нотификации обаче така и не продължи.

Също ми изчезна сейфа и има някакъв бъг или нещо си в сейфовете знам ли или Rovio акаунта.

Публикувано

Два дена я ръчкам че малкия ме изяде ама не тръгва...

Публикувано

На интернет закачени ли сте, докато я пускате? Дори и след тов иска интернет по време на игра.

Публикувано

Адаш, пали си без грижи. Аз я инсталирах от китайското и не съм имал проблеми.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Има ли някой, който играе новия Епик? Има нива на който иска да имаш някакви приятели за да ти дава бонуси!

Публикувано

Е ти имаш приятели, останалите птички!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има нива в който трябва да имаш приятели за да използваш три пилета, иначе нямат минаване ...

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

ujygameg.jpg

Пристига за всички страни.

Публикувано

Something big is dropping soon!

10401929_10152644281994928_3162244370951156501_n.png

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой има ли проблем с намирането на червения ключ от играта Епик?Там където трябваше да бъде не излезе от ковчежето?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...