aleksandro Публикувано Януари 24, 2014 Публикувано Януари 24, 2014 (редактирано) Здравейте, интересува ме може ли да се продава Apple ID на друг потребител. Например имам новo устройство на Apple с не регистриран Apple ID, на който като подарък му идват приложенията от Apple - iLife . Ако се уговоря с някого за продажба и регистрирам Apple ID на това устройство с негови данни после ще може той да си ги ползва нали така ? А аз на това устройство мога след ресет да си въведа моето си ID и да си го ползвам с моите неща ? До колкото знам айдито не е асоциирано към определено устройство. Единственото което зависи е дали приложенията са за iOS или MAC. Редактирано Януари 24, 2014 от arm11 Цитирай
BigP Публикувано Януари 24, 2014 Публикувано Януари 24, 2014 Ей тва българина всичко продава.... интересно ми е кой балък ще ти го купи , дори и да става Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 24, 2014 Публикувано Януари 24, 2014 iLife може да се изтегли и безплатно без проблеми, тъй като Apple не разчитат на "защити" със серийни номера. И на мен ми е интересно кой българин би платил за това, при положение, че може да го изтегли за без пари. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 24, 2014 Публикувано Януари 24, 2014 Аз бих,стига да ги нямах купени. Предпочитам всичко да ми е платено,като приложения за да не си троша нервите с глупости. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.