johnnybravo Публикувано Февруари 6, 2014 Публикувано Февруари 6, 2014 XBMCtorrent - torrent streaming for XBMC е добавка, която ви позволява да гледате директен стрийм от видео торенти. Ето сайтовете, които се поддържат: The Pirate Bay EZTV YIFY Torrents Kickass Torrents Supported Platforms Windows OS X Linux Raspberry Pi Android 4.0+ Надявам се скоро да поддържа и Apple TV Download v0.6.4 plugin.video.xbmctorrent-0.6.4.zip (30 MB) След като свалите зип файла, отивате на VIDEOS -> Add-ons -> Get more -> Install from zip file -> посочвате пътя до zip файла. Лично на мен 1Channel ми е напълно достатъчен, но е добре да има алтернативи. 9 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 22, 2014 Автор Публикувано Февруари 22, 2014 Download v0.6.2 plugin.video.xbmctorrent-0.6.2.zip (30 MB) Changelog v0.6.2 Fix issue which would prevent certain providers from working altogether v0.6.1 Fix issue which would prevent ThePirateBay from working v0.6.0 Kickass Torrents: instant search results, feature complete (complete rewrite) BTDigg provider BitSnoop provider ExtraTorrent provider NyaaTorrents provider XBMC library integration (beta, install it via Addon Settings > Advanced > XBMC Library Integration) Support for .torrent files Torrent download speed improvements Native RSS Torrents support Clear cache via Settings/Advanced/Maintenance More than 50 of bug fixes and performance improvements 4 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 23, 2014 Публикувано Февруари 23, 2014 Искам да попитам сваления филм къде се записва на компютъра Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 23, 2014 Автор Публикувано Февруари 23, 2014 Сам си избираш от настройките: 1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Новата версия xbmctorrent 0.64 не работи на xbmc 13.2 очаква ли се някой нов update или просто при мен е проблема. Има ли някой с такъв проблем Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 28, 2014 Автор Публикувано Септември 28, 2014 Всичко е ОК, повредата е в твоя телевизор Цитирай
zdravko hristov Публикувано Октомври 19, 2014 Публикувано Октомври 19, 2014 Може ли някой да ми прати добавката за xbmctorrents Sent from my iPad using Tapatalk Става на въпрос за най-новата актуализация Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 19, 2014 Автор Публикувано Октомври 19, 2014 Редактирал съм първият пост, сложих линк към последната версия 0.6.4 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 4, 2015 Публикувано Януари 4, 2015 Искам да попитам как да добавя Xbmctorrents в kodibuntu.Иначе знам как става през windows версията на kodi. Но през линукс версията нещо не ми се получава. Искам да попитам има ли някакво репо от където мога да го добавя? Цитирай
Serengeti Публикувано Януари 5, 2015 Публикувано Януари 5, 2015 (редактирано) Направих го след като написах в адрес бара на windows експлорера \\192.168.х.х (ип то на Xbmc)и ми се появиха папките в началната директория.Копирах зип файла там и после по стъпките обяснени в първи пост.Със Openelec съм,може да стане при теб. Редактирано Януари 5, 2015 от Serengeti Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Заместител на Xbmctorrent е Kmediatorrent , която може да свалите от тук: Kmediatorrent 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.