AresP Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 (редактирано) Добър вечер, колеги Синът ми участва в конкурс за най-романтична снимка и крайният срок е утре. Приятелката му много държи да победят. Те са на първо място, но от вчера гледам, че една снимка застрашително ги застига, отворих и видях, че повечето харесвания са от чужденци. Не знам как са я разпространили, но аз първо за вас се сетих! https://www.facebook...&type=1 това е снимката, ако са ви симпатични-помогнете чрез like бутона, ще съм ви задължен! Ще съм много радостен, ако успея да им помогна! Редактирано Февруари 13, 2014 от AresP Цитирай
algor Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Харесах И кажи на момичето да не забравя да обича и да се грижи за момчето си, пък на конкурса майната му. 4 Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 +Дано да сме помогнали.Хубава снимка! 1 Цитирай
gazara74 Публикувано Февруари 14, 2014 Публикувано Февруари 14, 2014 И на мен ми харесва.Готов си. Цитирай
snooperchi Публикувано Март 10, 2014 Публикувано Март 10, 2014 Аз също харесах, много хубава снимка - браво. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.