Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

От 2 дена използвам Макбук Про 13'3 и се опитвам да си инсталирам Need for speed Rivals и незнам как.Има ли някой които може да ми помогне.Свалих си също Need for speed Most wanted за мак специялно и тръгна без проблеми.Моля някой да сподели как става.Ако може без да инсталирам Уиндоус.

Публикувано

Там почти нищо няма проверявал съм.Други идеи?

Публикувано

А след като я няма за Мак, как очакваш да я подкараш по нормален път?

Публикувано

Ако толкова искаш да играеш игри си инсталирай Win7.

Публикувано

На 13 инчов новите игри, които ги има за мак трудно ще те вървят. Ако искаш да играеш игри опциите са две: xbox или playstation :)

Публикувано

Стига бе! Аз как играя без конзола, не знам!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Извинявам се за офтопика, обаче да кажеш, че големите заглавия не излизат за РС е смешно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Имам плейстейшън3 , чуден е за игри от типа на състезания с коли но не става ако ти се играе някоя "гърмялка" (shooter). Заради Бордърландс2 си наритах джойстика и отидох до плесио да си купя подобаващ комп и да спра да се мъча с глупости.

Публикувано

+1 все едно аз съм го писал.

Sent from my iBrain using iFingers.

Публикувано

Михов, стига с глупостите!

Публикувано

Моето ли имаш предвид? Щото твоето го каза... Аз не мога ли?!

Публикувано

Абе като играя Assassin-a на WIN7 не сече, а на PS3 сече, а и компютърната графика е 5 пъти по-добра. Да да да да, знам, че компютър за игри струва повече от PS3 и XBOX!

Публикувано

Що пък на мен за 4 години нито една не ми е секла и на двете конзоли? Това е истината няма какво да се лъжем , ама като те кефи на компа- цъкай си на него. Аз предпочитам на телевизора и канапето , и да не ми се налага да се занимавам номстоп с ъпдейт на драйвъри и видео карти. Да не говорим за великолепната поддръжка за онлайн игра и най - вече без хакери. Но това си е мое мнение!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Какво предпочиташ си е твоя грижа! Сега се върнете към темата!

Публикувано

Доста сте се отклонили от темата :-) Аз питам как и от къде да свалям игри за мак.Конзола имам и не ме кефи да играя.Имам доста добри компютри за игри.

Публикувано

Благодаря ти за информацията

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...