Chris CL Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 (редактирано) Здравейте, преди 2 месеца си взех iPhone 5 от ebay нов. Всичко беше добре, но преди 1 седмица незнайно защо спря да ми приема паролата и не можех да тегля от AppStore, мислех, че ако направя рестор ще се оправи.. Преди 2 дни направих рестор, но сега не мога да го активирам, пиша ID, пиша си и паролата и не ги приема... Имате ли някакви идеи как мога да го оправя, защото вече 2 дни съм без телефон :/ Редактирано Март 1, 2014 от Chris CL
The Shaman Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 Вероятно е бил включен Find My iPhone. Ако е така, няма какво да направиш.
Chris CL Публикувано Март 1, 2014 Автор Публикувано Март 1, 2014 Да, беше включен, но преди ми приемаше паролата... Сега влязох в icloud.com/#find за да премахна телефона от там, но не иска да ми приеме паролата...
Chris CL Публикувано Март 1, 2014 Автор Публикувано Март 1, 2014 Пробвах, но за да вляза там ми иска парола, като си я напиша ми изписва "Your Apple ID or password was entered incorrectly."
Chris CL Публикувано Март 1, 2014 Автор Публикувано Март 1, 2014 Вече пробвах, стигам едва до датата, избирам я и ми дава грешка "The authentication information provided does not match our records. Please verify your personal information and try again." ...
gogi71 Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 Регистрацията в App Store, безплатна ли е или си купил някое приложение и нямало пари в картата !
Alxx® Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 Допълни ги до 10$ и пробвай пак, въпреки, че логването няма нищо общо. Сигурен си, че в секцията iCloud на телефона е било твоето ID?
Chris CL Публикувано Март 1, 2014 Автор Публикувано Март 1, 2014 (редактирано) ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ НЕ СЕ ЦИТИРА! Да, напълно сигурен съм, ето какво стана - първо отказа да ми приеме паролата в AppStore, след рестора отказа да ми я приеме при активацията, после пробвах през лаптопа в iCloud, но и там ми казва, че е грешна. Паролата няма как да е грешна. Сега ми изпратиха 10$, но пак не става.. Редактирано Март 1, 2014 от Grievous
Alxx® Публикувано Март 1, 2014 Публикувано Март 1, 2014 Обади се на съпорта им. Ще получиш подсказки, за да успееш да си припомниш паролата или да я ресетнеш. Друг начин няма.
Chris CL Публикувано Март 2, 2014 Автор Публикувано Март 2, 2014 Паролата си я знам каква е, 2 месеца я ползвам имам я записана в един документ на лаптопа, просто няма начин да е грешна. Има ли някакъв вариант някой да ме е "хакнал"? Ако да - как да се справя с този проблем? Бяха ми казали, че ако имам документи от Apple ще го оправят, но единственото нощо което имам като документ са тези за доставката.
asen4o0 Публикувано Март 2, 2014 Публикувано Март 2, 2014 Ако някой се беше логнал през устройство различно от твоето щеше да получиш мейл, който ти казва това. Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhoneman Публикувано Март 2, 2014 Публикувано Март 2, 2014 Последно време има много случаи подобни и извода, който си направих, като четох бе да забравиш за акаунта. Дори и от Apple да ти го върнат след известно време Apple го изтриват, повечето бяха "откраднати" акаунти. Според мен говори с Apple по телефона и да ти прехвърлят парите и приложенията на друг нов акаунт. Ако някой ти е взел акаунта и го използва, най-вероятно ще го изтрият след време.
Chris CL Публикувано Март 2, 2014 Автор Публикувано Март 2, 2014 Сега съм без телефон вече 3ти ден, няма ли някакъв начин да го върна обратно към живота по-скоро?
Alxx® Публикувано Март 2, 2014 Публикувано Март 2, 2014 Не. Въпросите си задавай към съпорта на Епъл, тук заобикаляне на AppleID не се коментира.
Recommended Posts