Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Здравейте, преди 2 месеца си взех iPhone 5 от ebay нов. Всичко беше добре, но преди 1 седмица незнайно защо спря да ми приема паролата и не можех да тегля от AppStore, мислех, че ако направя рестор ще се оправи.. Преди 2 дни направих рестор, но сега не мога да го активирам, пиша ID, пиша си и паролата и не ги приема... Имате ли някакви идеи как мога да го оправя, защото вече 2 дни съм без телефон :/

Редактирано от Chris CL
Публикувано

Вероятно е бил включен Find My iPhone. Ако е така, няма какво да направиш.

Публикувано

Да, беше включен, но преди ми приемаше паролата... Сега влязох в icloud.com/#find за да премахна телефона от там, но не иска да ми приеме паролата...

Публикувано

id.apple.com

И си сменяш паролата.

Публикувано

Пробвах, но за да вляза там ми иска парола, като си я напиша ми изписва "Your Apple ID or password was entered incorrectly."

Публикувано

Забравена парола и тайните въпроси...

Публикувано

Вече пробвах, стигам едва до датата, избирам я и ми дава грешка "The authentication information provided does not match our records. Please verify your personal information and try again." ...

Публикувано

Регистрацията в App Store, безплатна ли е или си купил някое приложение и нямало пари в картата !

Публикувано

Има, но са останали само около 5-6$

Публикувано

Допълни ги до 10$ и пробвай пак, въпреки, че логването няма нищо общо. Сигурен си, че в секцията iCloud на телефона е било твоето ID?

Публикувано (редактирано)
ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ НЕ СЕ ЦИТИРА!

Да, напълно сигурен съм, ето какво стана - първо отказа да ми приеме паролата в AppStore, след рестора отказа да ми я приеме при активацията, после пробвах през лаптопа в iCloud, но и там ми казва, че е грешна. Паролата няма как да е грешна. Сега ми изпратиха 10$, но пак не става..

Редактирано от Grievous
Публикувано

Обади се на съпорта им. Ще получиш подсказки, за да успееш да си припомниш паролата или да я ресетнеш. Друг начин няма.

Публикувано

Паролата си я знам каква е, 2 месеца я ползвам имам я записана в един документ на лаптопа, просто няма начин да е грешна. Има ли някакъв вариант някой да ме е "хакнал"? Ако да - как да се справя с този проблем? Бяха ми казали, че ако имам документи от Apple ще го оправят, но единственото нощо което имам като документ са тези за доставката.

Публикувано

Ако някой се беше логнал през устройство различно от твоето щеше да получиш мейл, който ти казва това.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Последно време има много случаи подобни и извода, който си направих, като четох бе да забравиш за акаунта. Дори и от Apple да ти го върнат след известно време Apple го изтриват, повечето бяха "откраднати" акаунти. Според мен говори с Apple по телефона и да ти прехвърлят парите и приложенията на друг нов акаунт. Ако някой ти е взел акаунта и го използва, най-вероятно ще го изтрият след време.

Публикувано

Сега съм без телефон вече 3ти ден, няма ли някакъв начин да го върна обратно към живота по-скоро?

Публикувано

Не. Въпросите си задавай към съпорта на Епъл, тук заобикаляне на AppleID не се коментира.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...