gogi6 Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 (редактирано) На Sinoptik.bg можете да се информирате и за условията за ски в най-големите български зимни курорти, както и да видите картина от камерите на пистите. Сега цялата информация от Sinoptik.bg е достъпна за вас навсякъде, където и да сте и по всяко време, чрез мобилното ни приложение за iOS - iPhone и iPad. Някои от любимите ни функционалности: - „Усеща се като“ температурна стойност; - Синхрон между фоново изображение и състояние на времето в момента; - Почасова прогноза за следващите 24 ч., с конкретни детайли за всеки час; - Детайлна 10-дневна прогноза; - Бърз достъп до любими локации; - Ски условия в големите български зимни курорти; - Картина от камери на пистите; - Състояние на пистите и съоръженията; - Карти на пистите; Как да използвате приложението: - Плъзнете екрана нагоре, за да видите детайли за времето в момента; - Плъзнете екрана наляво, за да преминете на 24-часова или 10-дневна прогноза; - Добавете любима локация чрез символа + в горния десен ъгъл; - Натиснете името на града за бързо превключване между любими локации; - За детайли за конкретен ден или час - натиснете върху конкретния ред; - За да пуснете камера от конкретна местност, натиснете върху реда или малката камера вдясно; - Изкарайте пълното меню от символа в горния ляв ъгъл; https://itunes.apple...d824206602?mt=8 Редактирано Март 20, 2014 от arm11 Можело. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 3 шота и един линк, така ли трябва да изглежда една тема според теб? Цитирай
gogi6 Публикувано Март 20, 2014 Автор Публикувано Март 20, 2014 (редактирано) Едно време се правеше описаниеСега само трябва да цъкнеш на линка!Мързеливите ли толерираме?Даже и шотовете са излишни!Така мисля!Изтрийте ако трябва Редактирано Март 20, 2014 от gogi6 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Приложението също така е българско и може би е за друг раздел. Иначе Браво. Мен доста ми допада като функционалност. Цитирай
arm11 Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Това даже е българска апликация и няма нужда от превод на описанието. Като се прави нещо, поне да е като хората. 1 Цитирай
Anton Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Ползвам от го вече около седмица. Информацията, която предоставя е много полезна. Особено 10-дневната прогноза. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 20, 2014 Автор Публикувано Март 20, 2014 Прав си!Но аз гледам на нещата като потребител,а ти като администратор Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.