Alxx® Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 $6.99 Category: Photo & Video Released: Mar 30, 2014 Version: 1.11 Size: 30.3 MB Language: English Seller: hassan uriostegui © hassan uriostegui Rated 4+ Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5S. iPhone има сравнително добра камера и обикновено видеоклиповете, които снимаме с него, изглеждат доста прилично. Ако обаче се целите не в "прилично", а по-скоро в "добро" качество, по-доброто и логично решение е да се сдобиете с видео камера. Не така обаче, смятат VFXWarrior. Компанията представи приложение, което повишава качеството на видеоклиповете заснети със смартфона на iPhone. Приложението се нарича Ultrakam и според създателите си, преодолява ограничението от 1080р в устройствата, използващи iOS, и им позволява да снимат видео в 2К резолюция при честота от 24 кадъра в секунда. Крайната резолюция на видео материала, разбира се, зависи от самия модел iPhone, но, собствениците на iPhone 5S например, могат да очакват резолюция от 2240 х 1672 пиксела при честоти от 20, 24 и 30 кадъра в секунда. Заснетият материал се възпроизвежда със скорост около 3GB в минута и може да се запише в H.264 формат. Според VFXWarrior, заснетото през Ultrakam видео в iPhone 5S ще съдържа 70% повече пиксели, отколкото един нормален HD видео запис. Що се отнася до по-старите модели iPhone, те ще могат да снимат видео с резолюция 1936 х 1446 пиксела при честота от 20 кадъра в секунда. Видеоматериалът при тях ще може да се запише в M-JPEG формат. Приложението позволява още доста неща, например, снимане на видео в "забавен кадър" при честота от 120 кадъра в секунда, както и създаване на time-lapse продукции. kaldata ВНИМАНИЕ : * Режимите с максимална резолюция са достъпни само за iPhone 5S . Ние препоръчваме iPhone 5S или iPhone 5 за да се вземе максималното. Искам да я тествам, да знам заслужава ли си 7$ или е губивреме. Ако някой я има с краче, да подава на лс. Едит: Благодарностите за темата и крачето са за Grievous! №1 си брат! 2 Цитирай
Grievous Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Кажи бачка ли и да я слагам на тезгяха. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Done! Edit: Стрес - 120 изтегляния за 5 минути. 3 Цитирай
lomski Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 при мен крашва при стартиране и от двата линка Цитирай
lomski Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 (редактирано) не мога да я намеря на друго място кракната някой дали може да ми помогне ..... п.п. пробвах и на брат ми на 5-цата и там крашва като натиснеш бутона за запис .... Редактирано Април 3, 2014 от lomski Цитирай
Alxx® Публикувано Април 3, 2014 Автор Публикувано Април 3, 2014 Коле, как няма да е стрес - ти си първият Изпробвах я във всичките режими. Не е лошо видеото, разделителната способност е много висока(качено на комп с голям екран си личи веднага), обаче…винаги има обаче Във високата резолюция, на iPhone 5 снима с 20 кадъра/сек, при бързо движение маже и кодира звука отделно от видео файла. При експорт на клипа в камера рол е 640х480, което е…не искам да казвам. На компа се свалят два файла - видеото в mkv и звукът в caf, които трябва да се синхронизират с подходящ плейър. Втората тъпня е, че снимането в основната за модела резолюция е с 24 кадъра/сек, а е нормално да са 30. Превключите ли ръчно на 30, се получава познатият ефект с двата отделни файла за звук и видео. Слоу моушънът с 60 кадъра, който при възпроизвеждане се дели на 5 - т.е. върви с 12 и изглежда ок, имайки предвид, че функцията я има фабрично само в iPhone 5S. Друго силно впечатление ми направи, че приложението е лакомо за ресурси и може да се наложи рестарт на устройството и/или еърплейн мод за да тръгне. Освен всичко - за две и половина минути запис, телефонът се напече жестоко и ми изсмука 6-7% батерия. Толкоз от мен. 7$? Не, благодаря. П.П. Честото снимане във висока резолюция, ще еб@ м@мата на и без това калпавата Nand flash памет в петицата и ес-ката. Един такъв клип на 5S е от порядъка на 3GB/min... @lomski, тегли файла наново и от друг ъплоуд сайт. 2 Цитирай
lomski Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 те са два сайта който намирам аз но и от двата няма резултат..... Цитирай
Grievous Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Трябва да се барне на петица и тогава няма да крашва. Цитирай
lomski Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 (редактирано) по точно кое да се барне п.п. ако бях с 64 gb да но 5 за тая няма как ... Редактирано Април 3, 2014 от lomski Цитирай
Alxx® Публикувано Април 3, 2014 Автор Публикувано Април 3, 2014 Коле, при мене бачка на страх бре.Крачето ти е отлично. Ломски, ящна е за оперативна памет - намали бозата от сидиа или влез в сейф мод и тогава я пробвай Цитирай
lomski Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 от cydia съм напъъъълно на чисто дори без substrata но неще и неще .... здраве да е не е болка за умиране Цитирай
Grievous Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 по точно кое да се барне п.п. ако бях с 64 gb да но 5 за тая няма как ... Да ти отговоря на патерици. Не ти да барнеш нещо, а да се кракне на петица, заради arm-то. Капиш? Цитирай
Grievous Публикувано Април 26, 2014 Публикувано Април 26, 2014 П. С. Хах, това животно не иска да работи след ъпдейта. Стартира се, примигва лекичко и заспива на черен екран. Саше, не е от патерицата май. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 26, 2014 Автор Публикувано Април 26, 2014 Не е, пискат в нета и други, ама не се сещат често да пишат на кой модел крашва. Цитирай
Grievous Публикувано Април 29, 2014 Публикувано Април 29, 2014 Хах, това животно не иска да работи след ъпдейта. Стартира се, примигва лекичко и заспива на черен екран.Саше, не е от патерицата май. Отговора: Yep,problem with Jailbreak. Trying to have apple to release our hot fix. Ultrakam 2.1What's new:* Fix for black screen on Jailbroken devices 4 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 17, 2014 Публикувано Декември 17, 2014 След по-малко от година, ultrakam е свалена от сторето (поне засега). Разочарован съм от поведението на Apple и нямам намерение да плащам за нещо, което не мога да ползвам по-продължително време. Сметнах, че един съпорт ще оправи нещата и с помощта на Веско ще го пусна тази вечер. Ако някой проявява интерес, същия автор е пуснал ultrakam 4k, за която има добри отзиви в интернет. Аз лично ще изчакам, да видя как ще се развият нещата и тогава ще преценя дали да му сипя още някой лев. А те никак не са малко - €8.99. Ето и линк към ultrakam 4k: Ultrakam 4k. The Professional Camera App. by hassan uriostegui https://appsto.re/bg/qjtY3.i 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 17, 2014 Публикувано Декември 17, 2014 (редактирано) Купих си я днес и общо взето не съм доволен. Крашва постоянно (без да имам други отворени приложения), няма 16/9 в резолюция по-голяма от 1080p, фокусът не работи по време на снимане (поне при мен), скъпа е и не е доизкусурена, че да й искат толкова пари на тая програмка. А, и още нещо. За да може да се гледа видеото, преди изпращане (към където и да било) трябва да му се направи 'оптимизация" / "real time proxy", което ще рече - чакане/рендериране, за да може да се плейва файла. Иначе казано преобразуване на RAW материал. Ау, забравих и най-големия недостатък - никаква стабилизация. Трепери - мамата си трака. Ако не ви се носи статив, ще трябва с допълнителен софтуер да си ги "стабилизирате", защото в момента за нищо не става в този си вариант. Редактирано Декември 17, 2014 от DreamcatcheR 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.