Здравейте, до скоро имах iphone 4 - фабрично заключен към английски оператор. Отключих го и го джейлбрейкнах и всичко си работеше без проблем, направих му бекъп, защото си взех нов телефон. Ресторнах го новия, записаха се всички програми, снимки, съобщения без проблеми. Но имам 6 програми, който ми седят "бледи", защото са платени и не ми дава да ги изтрия от телефона - пробрах от телефона (задържам и с Х-чето), пробрах от itunes, от ifunBox (дава ми ги като "this is a web apps") и не става.
Въпроса ми е, има ли начин да се изтрият тези програми ?
(новия телефон е iphone 5s - фабрично отключен към мтел)
Благодаря предварително,
П.П. Проверих за информация по този въпрос, но не намерих.
Въпрос
Nani
Здравейте, до скоро имах iphone 4 - фабрично заключен към английски оператор. Отключих го и го джейлбрейкнах и всичко си работеше без проблем, направих му бекъп, защото си взех нов телефон. Ресторнах го новия, записаха се всички програми, снимки, съобщения без проблеми. Но имам 6 програми, който ми седят "бледи", защото са платени и не ми дава да ги изтрия от телефона - пробрах от телефона (задържам и с Х-чето), пробрах от itunes, от ifunBox (дава ми ги като "this is a web apps") и не става.
Въпроса ми е, има ли начин да се изтрият тези програми ?
(новия телефон е iphone 5s - фабрично отключен към мтел)
Благодаря предварително,
П.П. Проверих за информация по този въпрос, но не намерих.
Редактирано от Nani5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.