Monro Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Здравейте! Някой може ли да помогне със съвет как мога да сложа обикновена бутилка за вода на диспенсър, на който се слагат 19 литровите бутилки с широко гърло? Някакъв преходник нещо? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Няма ли кой да ти даде една обикновена туба да си я пълниш 1 Цитирай
Nick Snow Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 (редактирано) Ръгай отгори, на работа така правим ;D nema labavo Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 14, 2014 от Alxx® Опа?! 1 Цитирай
inutero Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 в YouTube не може да няма видео и за това! Цитирай
Monro Публикувано Май 14, 2014 Автор Публикувано Май 14, 2014 Туба има, но проблема, е че ще се ползва от стара жена, която не може да я пълни и вдига. Трябва да се пълни със специална вода разтворена с витамини, затова търся някакъв преходник, и да си купува от магазина 2-3л бутилка и да си я слага сама отгоре... А и застоява водата като е 19л Цитирай
Monro Публикувано Май 14, 2014 Автор Публикувано Май 14, 2014 защото може да си я топли и изстудява. Имам спомен, че някъде съм виждал диспенсър с обикновена бутилка... Цитирай
MacIlian Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Ако ги загледаш въпросните туби, имат 3 или 4 удебеления като пръстени, с един макетен нож, може да срежеш тубата на подходящата височина в зависимост от количестввото което ти трябва, а от удебелената част като пръстен в дъното може да направиш капак, който да се маха лесно и да си сипваш каквото е необходимо, само малко сръчност трябва. 2 Цитирай
baronbg Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Имам сходно питане. Разликата е, че не е диспенсър а хладилник с вода и ледогенератор. Предназначен е за свързване с водопровода а аз искам да го ползвам с минерална вода. Необходима е помпа, която да се включва, когато има консумация на вода. Приемам идеи. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Вместо помпа, вертикален резервоар над ледогенератора. Колкото по - обемен е резервоарът, толкова по - високо ще е налягането на подаваната вода, ако искаш да спестиш помпата. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Така е в момента, над хладилника имам таванско помещение и там имам съд, който хваща четири 10л. туби мин. вода. Налягането е много слабо, затова питам за идеи. Цитирай
tosco69 Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 За диспенсера и 19л. туба да дам идея, если не е късно. Надяваш си нормалната туба и отгоре я разпробиваш с някакъв отвор с подходяща тапа. И си доливаш в тубата колкото и когато си поискаш. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Баронче, за налягане може да се говори при бидон с 200L Иначе, помпата няма да ти се размине. Цитирай
Jekylll Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 ... Колкото по - обемен е резервоарът, толкова по - високо ще е налягането на подаваната вода, ако искаш да спестиш помпата. Не е точно така . Ако говорим за налягане - колкото по-"висок" е резервоара, толкова по-голямо ще е налягането. 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Надяваш си нормалната туба и отгоре я разпробиваш с някакъв отвор с подходяща тапа. ...И,ако си сбъркал"подходящата тапа"-всичко е на пода.Е,и в диспенсъра остава нещо. Цитирай
Monro Публикувано Май 14, 2014 Автор Публикувано Май 14, 2014 Мисля си, ако се пробие една капачка /от обикновените бутилки/ с размера на дупката на тапата от 19-литровата, ще стане ли нещо? И при смяна на бутилката се завърта пробитата капачка... Цитирай
baronbg Публикувано Май 15, 2014 Публикувано Май 15, 2014 Абе аз и на помпа съм навит, но не намирам такава. Смисъл да се управлява сама при консумация. Цитирай
morfei Публикувано Май 24, 2014 Публикувано Май 24, 2014 (редактирано) Има си преходник обикновенна туба да се сложи на диспенсър за вода. Ако автора не си е свършил работа, ще поровя... Отделно се продават по малки галони 8-10л. Редактирано Май 31, 2014 от morfei Цитирай
morfei Публикувано Май 29, 2014 Публикувано Май 29, 2014 Малки галони и нови капачки може да си закупите във фирма - http://www.timmex-bg.com/bg/home/ Преходник за обикновенна туба да се ползва на диспенсър, не открих при мен, явно съм ги раздал. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.