Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Проблема е следния: от кошчето не могат да се изтрият JPEG файлове, като дава съобщение че са заключени.

Някой да се е сблъсквал с подобно нещо?

Става въпрос за Макбук

Публикувано

Няма да се отварям на Мак, но при Виста ми се е получавало. След рестарт, проблема изчезва.

Публикувано

Около 100 пъти го рестартирах :)

Всичко друго изчезва, само снимките стоят.

Публикувано

Имаш някоя програма, която ползва файловете.

Публикувано

Пробвай да задържиш Command бутона докато изпразваш кошчето.

Публикувано

Утре ще пробвам, че компа не е при мен.

За Win има една програма, Unlocker, дали има нещо такова за Мак?

Публикувано

Брат мисля, че ThUnDeR, е прав. Файловете се използват от някоя програма.

Публикувано

Да де, аз затова питам за Unlocker за Мак

Публикувано

До колкото аз знам файловете щом са изтъркани във кошчето, значи че не се използват от операционната система или от програмни продукти по нея.

А относно тези снимки .... пробвай да ги ресторнеш и после пак да ги изтриеш.

Ако така не стане предполагам, че чрез изместване на цялата информация от дялът(на друго място) и формат - 100% ще стане.

П.С. Сещам се за една програмка под Windows, която също помага за изпразване на кофата: CCleaner

Публикувано (редактирано)

foxdie , не е така както казваш , а пък е несериозно да се прави формат заради 6-7 снимки . Значи като се свалят фаилове и снимки , се свалят в отделен прозорец и съм забелязал , че ако фаила е зациклил на едно място и го изтрия от dawnloads той отива в коша , но като дадеш изтрий на коша нестава .А тогава излиза прозорец в , който пише , че файла се използва и неможе да се изтрие. Така , че pe6o666 файловете се използват от някой програма .

а ето го и този dawnloads прозорец .

510af99f4a4558e0.png

Редактирано от alessandros
Публикувано

Отваряш Trash-a във Finder-a и от менюто на Finder-a натискаш Secure Empty Trash, като преди това натискаш Option бутона на клавиатурата.

trash.png

Публикувано

Ако е заключен файла, трябва да дадеш десен бутон, Get Info и махаш ако има отметка на Locked.

[ATTACH=CONFIG]2855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2856[/ATTACH]

Ако и това не ти се получи, виж дали потребителят с който си в момента има права над въпросния файл.

Публикувано

Пфу, голям зор :mrgreen:

На alessandros му изкарах нервите по Скайпа ама се оправих!

Оказа се че някои снимки са били локнати а някои не и за това не са се триели.

Благодаря на всички!!! :)

Публикувано

Няма проблеми Пешо за тебе винаги важното е , че свършихме работата . Наздраве ! :tooth::)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

ето още един сигурен начин да изтриете каквото и да било... Отваряте Терминал и пишете: "sudo rm -rf " без скобите, разбира се. След това изтегляте и пускате маркираните файлове които ще триете в терминала, натискате ентер, пишете си админската парона, пак ентер и воалааа! :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...