Pe6o666 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Който може и иска да помогне, DMS VARNA на 17 777 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Българският Червен кръст открива и специална банкова сметка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД IBAN: BG64UNCR76301078660913 BIC: UNCRBGSF (За пострадалите от наводненията в страната). За дарения от чужбина: UniCredit Bulbank AD IBAN: BG64UNCR76301078660913 BIC: UNCRBGSF (for the flood victims in the country). Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията: през Epay ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ / VICTIMS OF DISASTERS AND CRISES с дебитна/кредитна карта Пострадали при бедствия, аварии и катастрофи Активиран е краткият номер 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев. БЧК поддържа непрекъсната връзка с Националния кризисен щаб и с кризисните щабове по места. 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Моята братовчедка живее в центъра на Варна.....нещо страшно е било, баси......Не стига, че държавата фалира ами сега и това.....дейба и скапаната политика на ония педераси от горе......Орешарски цяла нощ бил координирал....Портних нищо не бил свършил......аре взимам калашника еиййййй...... 1 Цитирай
WULAS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Както вече сте прочели в 9 часа имахме среща с кризисния щаб в кабинета на Областния управител на Варна. С кратък разговор с г-н Орешарски, г-н Великов, г-н Портних и др. се реши на място да бъдем поети от щаба на г-н Портних. Преди няколко минути се свързаха от кабинета на Кмета, той лично ни прехвърли към г-н Манчев, който ще отговаря за доброволческите отряди. До минути чакаме как ще се проведе организацията. Ще се налага жива сила за почистване на местата до които не може да се стигне с техника. Местата за помощ от дрехи, храна и др., ще се уточнят взаимно, по предложение на щаба. Искам само да помоля тук в групата, да не се политизира бедственото положение. Нещата не са никак добри, поради падналият снощен дъжд. Може и да има още жертви. Ще пуснем инфо веднага, щом имаме съгласуване. Нека си представим само за миг, че това можеше да сме ние. Към момента няма нужда да търсим , кой е виновен и кой не. Важното е да помогнем. Благодаря Ви ! Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Знам,че сме форум за iПродукти,но не мислите ли,че ще е хубаво да вкараме тази тема с редактиран първи пост със сметката и DМS номера в новините,за да се види от повече хора? Само погледнете на какво бях свидетел в групата "Да помогнем на Аспарухово" : 2 Цитирай
WULAS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Как може да има такива хора? Аз също засякох няколко такива поста освен в групата ами и в самия фейсбук. Ами ако се беше случило на тях? По такъв повод пуснах един дълъг пост и си сложих черна снимка на профила. Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Мисля, че е излишно да се коментират такива личности. (нарочно не ги наричам "хора") Нека да съсредоточим вниманието върху нещата, които са по-важни в момента. Пращайте СМС-и и си помагайте с каквото можете. Аз съм благодарен, че не съм тръгнал от работа 20 минути по-рано, защото можеше и мен да ме завлече реката и да не съм сред живите. :| Системата на DMS се е претоварила. Евала на всички, които пращат СМС-и! 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Мен ми върна отговор няколко часа по-късно. Връща по-бавно, явно наистина е доста претоварена. Цитирай
simba4 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Sent from my iPhone 5 using Tapatalk! 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Ако всеки си постне шот-а тук, няма да помогнем повече. 5 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 За 40 минути са събрани 12000 лева. 1 Цитирай
Monro Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 До 10:30 сутринта е имало 45 хил. ДМС смс-са в помощ на кампанията за подкрепа на Варна. Ако активността върви със същото темпо, до момента трябва да има още над 50хил смс-са. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 (редактирано) Бедствие и на варненския плаж, морето стана кафяво (СНИМКИ) Водната стихия от изминалата вечер нанесе поражения и на крайбрежната алея във Варна. Най-тежко е положението между Първа и Втора буна, където има паднали дървета, а пътят е потънал във вода и кал. Преминаването на автомобили и пешеходци там става трудно. Тонове боклуци има и на плажа до Втора буна. Има потрошени плажни чадъри. Морето в района на Шокаровия канал е придобило кафяв цвят, заради изливащите се стотици куб. метри дъждовна вода. На няколко места стичащата се вода е издълбала дълбоки канали в пясъка. Щети има нанесени и на асфалтовата настилка на алеята под Аквариума. Почти по цялата алея се носи миризма на отпадни води. Информация: dariknews.bg Редактирано Юни 20, 2014 от Asen_77 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Мтел дарява 20000 лева и неща от първа необходимост. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2014 Автор Публикувано Юни 20, 2014 Хора, със смс-и не става, отделно 20% яде ненаялата се хазна. Не знам дарителската сметка още, но вярвам всеки от вас ще прежали 10-20-50лв? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Пуснал съм тази на БЧК-то - мисля,че там е най-чиста работата. Похвално : Сините фенове организират акция след водния ужас в морската столица Националният клуб на привържениците отменя предвидения за уикенда спортен празник заради природните бедствия, които удариха голяма част от страната и най-вече Варна. Във връзка с празненствата по случай вековния юбилей на Левски, НКП и клубът Ултра Варна, бяха организирали футболен турнир между привържениците, който трябва да се проведе в Шкорпиловци. Събитието е планирано от няколко месеца, за него са изразходвани не малко средства и много левскари са потвърдили присъствие. Поради тази причина НКП реши да не отменя пътуването до курорта. Вместо да празнуваме обаче ще се съберем, за да обсъдим с какво можем да помогнем на бедстващите хора и ще съберем средства за тях. При тоталната липса на адекватност от страна на държавната и местната власт, които вместо да работят по преодоляване на последствията от бедствието се замерят с политически обвинения, НКП призовава всички български граждани за съпричастност към семействата на загиналите и всички пострадали. Освен това НКП призоваха и феновете да пращат смс с текст DMS VARNA на номер 17 777. 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Относно банковата сметка, като име въведох "Български Червен Кръст" - така трябваше, нали? Тъй като нямам възможност да даря повече, а и определено има хора, които са пострадали много повече от мен, пуснах 100 лв. Дано да се използват по предназначение. 8 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Да-не би трябвало да имаш проблеми с превода така. Голямо Браво за постъпката. 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 (редактирано) Към 14:00 часа са изпратени 168 856 дарителски sms за Спешната дарителска кампания заради кризисната ситуация в областите Варна, Добрич, Велико Търново и други пострадали от стихията населени места. Към 15:00 часа са изпратени 191 332 дарителски sms за Спешната дарителска кампания заради кризисната ситуация в областите Варна, Добрич, Велико Търново и други пострадали от стихията населени места. Редактирано Юни 20, 2014 от hidalgo 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Пунктове за събиране на помощи: София: ул. Подуево N1 организираме пункт в Нови Искър Драгомир Ангелов, Казичане, бул. СЛИВНИЦА Marin Marinov КАФЕ ОНГЪЛ Варна: ул. Иван Вазов 26 – Детската Къща. П.П. Към хората от Перник - ако някой има желание да дари дрехи,храни,лекарства и каквото и да било. Мога да уредя транспорт-лично ще мина и ще натоваря каквото приготвите и ще го закарам до пункта в София. Просто ми пишете днес до 18 часа. Само някой да ми обясни как не ги е срам... 325 лв.... Еднократна помощ в размер до 325 лева ще бъде отпусната на всички лица и домакинства, които са засегнати от бедствието във варненския квартал "Аспарухово", както и във Велико Търново. Министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов е разпоредил да се направят оценки на засегнатите лица и домакинствата, които имат право на получаване на еднократната финансова помощ, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Колкото пуснаха и на пострадалите хора след земетресението в Пернишка област. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Ще започна да псувам след много малко време.... Няма такава държава,Асене... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.