joroiliev Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 Някой знае ли как мобилното приложение за айфон да се настрои да показва най-новите новини а не най-популярните. Може ли 22 часа след мача вчера на хърватска сега да ми излиза новина за състава им. На компютъра е лесно и от там може да се променят настройките, но от приложението лично не намирам. 2 Цитирай
0 Legend Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Може да видиш последните от тук, но не го помни. Промениха го преди няколко ъпдейта, преди си го помнеше, но шанс... Цитирай
0 hrr_95 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 На мен лично ми е чудно защо това приложение товари толкова процесора и сваля батерията? Месинджъра също пък прави огромен трафик на данни само за някакъв ТЕКСТ ?? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Не е само за текст. Фейсбук знае повече за теб от майка ти, вероятно 2 Цитирай
0 hrr_95 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Няма ли кой да направи нещо като мониторинг на трафика да се види какво става.. или е криптирано ? Цитирай
0 JVV Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Ти не можеш ли да познаеш дали е криптирано като отвориш сайта? Цитирай
0 hrr_95 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 (редактирано) Говорим за приложенията и по-конкретно за месинджъра. Иначе добре си виждам, не се притеснявайте Редакция: Извинявам се за грешката. Редактирано Май 22, 2015 от hrr_95 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 (редактирано) "Инъче" хич не се притесняваме Редактирано Май 18, 2015 от gogi6 Цитирай
0 JVV Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Говорим за приложенията и по-конкретно за месинджъра. Инъче добре си виждам, не се притеснявайте За тва ли говорим? Верно ли предположи, че месинджъра и приложението вървят на plain http? Цитирай
0 emco83 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 (редактирано) @hrr_95 Facebook и неговия messenger вървят чрез защитения https протокол, който минава чрез камара сървъри, уеб сервизи... и няма как да не харчи трафик. Във връзка с консумацията на ток (cpu/батерия), трябва да питаш създателите на приложението, няма как някой да ти отговори тук по този въпрос. Редактирано Май 18, 2015 от emco83 Цитирай
0 duran Публикувано Юли 11, 2015 Публикувано Юли 11, 2015 Във фейсбук пиша на определен човек чрез месенджъра но винаги съобщението остава като изпратено,и не изписва получено или прочетено.Това се случва при положение че профила ми не е блокиран от съответния човек,та въпроса е защо се получава така имали определен начин да се блокира само съобщенията. Цитирай
Въпрос
joroiliev
Някой знае ли как мобилното приложение за айфон да се настрои да показва най-новите новини а не най-популярните.
Може ли 22 часа след мача вчера на хърватска сега да ми излиза новина за състава им.
На компютъра е лесно и от там може да се променят настройките, но от приложението лично не намирам.
11 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.