dedil Публикувано Юни 18, 2014 Публикувано Юни 18, 2014 (редактирано) Приятели, имам нужда от съвет, за това кое приложение бих могъл да използвам за iPhone, за да имам достъп до съдържанието на AirPort Time Capsule? Редактирано Юни 18, 2014 от arm11 Цитирай
0 turieca Публикувано Юни 18, 2014 Публикувано Юни 18, 2014 https://itunes.apple.com/bg/app/filebrowserlite/id335493278?mt=8 Даже JonnyBravo беше пуснал тема с обяснение как се случват нещата 2 Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 Cloud Connect също върши много добра работа. Цитирай
0 dedil Публикувано Юни 19, 2014 Автор Публикувано Юни 19, 2014 turieca, KurtiMakarov, благодаря Погледнах това, за което сте писали, като за сега варианта FileBrowserLite, който е безплатен ще ми върши много добра работа. Ако почувствам недостиг на възможности ще отида на Cloud Connect. 1 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Това също https://itunes.apple.com/bg/app/files-connect/id404324302?mt=8 Цитирай
0 dedil Публикувано Юни 21, 2014 Автор Публикувано Юни 21, 2014 Недостатъка на FileBrowserLite е, че не мога да достъпвам капсулата дистанционно, т.е., когато не съм в мрежата с нея Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Юни 21, 2014 Публикувано Юни 21, 2014 Приятели, имам нужда от съвет, за това кое приложение бих могъл да използвам за iPhone, за да имам достъп до съдържанието на AirPort Time Capsule? Опитай и тази сега е гратис. https://itunes.apple.com/gb/app/itransfer-pro-file-upload/id592324643?mt=8 За достигане, ако не си в мрежата някъде имаше описано как се прави, какви настройки и приложения. Цитирай
0 dedil Публикувано Септември 30, 2014 Автор Публикувано Септември 30, 2014 Закупих мултимедията WD TV. Има страхотни възможности, а до колкото разбирам може да се "пипне" и да се добавят някакви стриймове… Притесненията ми бяха дали ще си "говори" с капсулата, говорих с johnnybravo и мога да кажа, че ме консултира перфектно, и за възможностите на Apple TV, и за WD TV, която разучи заради мен, благодаря му сериозно. 1 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Би било добре,да споделиш тук!През какъв формат се свързва,как се справя с различните видео формати и т.н.! 1 Цитирай
0 dedil Публикувано Октомври 1, 2014 Автор Публикувано Октомври 1, 2014 gogi6, просто не ми остана време да го направя веднага… Въпросната мултимедия е най-новия топ модел на WD, въпреки съвпадението с имената на този с по-предишния нямат много общо (пиша го, за да не се подведе някой, ако реши да купува, защото се предлага и по-стария, а с него няма възможност за работа с капсулата). Няма нищо специално, което да се инсталира допълнително, просто дивайса е ориентиран еднакво добре към Apple, Windows, Android продукти, според мен за сефте, колко съм търсил... При първоначалната настройка има опция, в която да посочиш Y/N за това дали да е "отворен" и към коя платформа. В него няма сторидж и трябва да се посочи от кой желаеш да зареди (има няколко начина за връзка, едновременно или самостоятелно). Свързах капсулата с UTP кабел към него (може и WiFi) и ме попита за юзър и парола (това си ми е от настройката на капсулата, аз предпочетох да създам място за филми и музика, че да не направи беля детето), която се въвежда и дори предлага опция да я запомни и… това е. Изключително съм доволен, защото има възможност за безкрайно много и различни настройки, ако искаш да "дълбаеш", чете наистина всики формати на изображение, видео и субтитри! Това, което Apple TV предлага, го имаше дори и в по-стари модели на тази компания, може да стриймваш от смартфон, PC, Mac, посредством кабел или безжично. Според мен единствения недостатък е, че имам още едно дистанционно управление. Ако някой се интересува има две ревюта тук и тук. Съветът ми е, за да се избегне грешка при поръчка давайте номера на европейския модел - WDBPUF0000NBK. В България вече го има и струва 175 лева, крайна цена с ДДС. В Amazon е малко по-евтин, но с доставката… Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Ако можеше да му се инсталира и XBMC, щеше да е безценен Цитирай
0 dedil Публикувано Октомври 1, 2014 Автор Публикувано Октомври 1, 2014 johnnybravo, има ли начин да разберем дали може или не? Цитирай
0 dedil Публикувано Октомври 1, 2014 Автор Публикувано Октомври 1, 2014 Ако въпросът е към мен не го разбирам. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Пита те, няма ли си ОС-ма! Цитирай
0 dedil Публикувано Октомври 1, 2014 Автор Публикувано Октомври 1, 2014 Рових се, къде ли не, и в в самия дивайс, и в сайта, но не успях да разбера Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Мисля, че не е с андроид. Имаше разни съпоставки на предния модел с андроид устройства. Единственото предимство на андроидските беше XBMC, но в повечето форуми пише, че тези с андроид крашват редовно. От WD са си пуснали собствено SDK за всеки, който му се пишат приложения. 1 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Не успявам да пусна нет от рутер към TimeCapsule!Преди в настройките от Router Mode имаше опция Bridge Mode on/off!С 9.0.1 съм на телефона и AirPort Utility последна версия Цитирай
0 stangen Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Моята капсула е 4то поколение. Във Wireless/Network mode имам опция Extend a wireless network. От телефона става като влезеш в AirPort Utility кликаш Edit горе в дясно. После Network,Wi Fi mode .... Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 (редактирано) Май не се изразих правилно!Искам от рутер който приема нет от оператор да пусна нет по кабел към капсулата!След някакъв ъпдейт изчезна тази опция Bridge:( Редактирано Септември 28, 2015 от gogi6 Цитирай
0 stangen Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Bridge mode е съвсем разично нещо и се ползва през WiFi тоест няма да ти свърши работа. Щом ще си с кабел, няма никакви драми да си ги навържеш един след друг колкото искаш. От рутера който дава IP адрес си сетнеш примерно да раздава по DHCP. Вързваш с кабел двата рутера (на капсулата трябва да влиза във WAN порта)и от настройките даваш да си вземе адрес по DHCP и си готов. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Ето настройките на рутера На капсулата сменям да започва от 192.168.... И гредаС Bridge съм го правил доста пъти!Знаеш ли къде го има в настройките? Цитирай
0 Aveliky Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Кликни на Router Mode и там ще имаш опция: Off (Bridge Mode) Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 Нямам го!А там беше преди Цитирай
0 gogi6 Публикувано Септември 28, 2015 Публикувано Септември 28, 2015 (редактирано) С 9.01 ли си?Да ресетвам капсулата Редактирано Септември 28, 2015 от gogi6 Цитирай
Въпрос
dedil
Приятели, имам нужда от съвет, за това кое приложение бих могъл да използвам за iPhone, за да имам достъп до съдържанието на AirPort Time Capsule?
32 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.