Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Pangu Untethered Jailbreak за iOS 7.1.x

Recommended Posts

Публикувано

Пробвах и с последата версия на айтунс.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Почисти си буксата на телефона, провери си кабела.

Публикувано

Добре. Пак казвам благодаря на всички! Лека вечер.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте момчета и момичета,

рядко си позволявам да питам тук но сега наистина имам нужда от помощ. Става дума за следното:

Телефона е 4- ресторнат с 7.1.2 и джейлнат с Pangu 1.2.1. До тук всичко добре,инcталира се Cydia .,след това AppSync пробвах от различни репота като най-препоръчвано беше AppSync Unified от Karen's Repo.И до тук добре сложих OpenSSH

,IPA Instaler и качих на телефона няколко приложения, всички се инсталират без проблем,но когато се опитам да ги стартирам приложението веднага крашва.Опитах около 10 рестора и джейл,като забелязах ,че някой приложения инсталирани от Cydia, също не се стартират.....Моля ако някой има идея защо така се получава да одари едно рамо.Благодаря ви предварително.

Публикувано

Така е много неточно!Кои приложения от Cydia не се стартират?

Публикувано

От репото cydia.iphonecake.com си инсталирай AppCake. Тази версия не изисква AppSync.

Публикувано (редактирано)

От Cydia инсталирах един MobileTerminal който не тръгна и един който проработи.Също от Cydia инсталирах IFile който не се стартира и IPA Instaler който стартира.По важното е,че инсталирах приложения като TomTom 1.19 ,който при стартиране директно крашват.До преди ден бях с 7.1.2 ъпдейната от 7.0.6 и джейлната с Pangu 1.2.1 и всички приложения си работеха безпроблемно,инсталирал съм нови които работеха също.Внезапно ФБ mesengera ми не искаше да се пуска крашваше при старт,рестартирах телефона и в момента в който заредеше ОС или се опитах да въведа ПИН ,дисплея на телефона почерняваше ставаше на рески все едно е пукнат и телефона се рестартираше и така и така.......Наложи се да ресторна 7.1.2 сетнах телефона като нов.След това знаете историята....Пробвах с всякакви Апп синкове,пробвах и да изтрия /User/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist и /User/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-*.csstore понеже четох,че помагало при краш на приложения но без успех за сега....Идеи?

Като стана въпрос за Сидия ,всъщност си мисля ,че проблема не е в АППсинк,понеже още преди да го инсталирам,приложенията инсталирани през Сидия крашват...рестор файла е свален през айтунс ,а при джейлбрейка всичко си върви гладко..

Редактирано от ilianko
Публикувано

Ресторвай наново,джейл и както съветва Grievous в горния пост!Без AppSync!

Публикувано

Аз не знам защо заливаш тази тема, след като нямаш проблем с джейла, а с авантата? На горните двама(както и на мен), нещата са платени и си работят. Имам и 4-ка със 7.1.2, която също работи.

Публикувано

мда така направих няколко пъти от снощи насам,сега ресторвам с джаджата на Пангу(понеже вече нищо не ми идва наум,след това директно джейлвам и през Сидия без да слагам АПСинк инсталирвам някоя програма и давам резултат.

Алекс някой да е казал че приложението не е закупено? Относно Джейлбрейка просто изразих мнение,че предполагам,че не е от АППСинк проблема,дали е така ще каже някой спец,Моля те дръж се малко по положително към всички тук в форума,ако искаш той да функционира като такъв тоест да помага на хората когато имат затруднения,а не да им четат лекции как пиратството е лошо нещо това го знае всяко хлапе ;) Pease !

Публикувано

Не е нужно да казваш каквото и да е, при условие, че "проблемът" ти идва от апсинк, който всички знаем за какво се ползва. Отделно, за проблеми с инсталацията на пиратски софтуер си има отделна тема.

От Cydia инсталирах един MobileTerminal който не тръгна и един който проработи.

Работещият терминал е само един: 520-2 от официалния сорс. Пише си в обяснението кой, за коя версия става. Друг неработещ, си сложил от друго репо - предполагам от пиратски сорс(напр. екселайз), което би обяснило факта, че слагаш хаотично каквото ти попадне пред очите. Не става така.

П.П. Кое ми е "отрицателното"? Предполага се, че ако искаш повече отколкото ти се дава(имам предвид джейлбрейка и т.н.), се очаква да се поинтересуваш как стават нещата, а не да се мяташ на сляпо без да си прочел нито ред?!

Публикувано

Саше, 520-2 работи ли на 8.1? Питам, да знам да слагам ли спокойно.

Публикувано
:) доколкото знам аппсинк се слага за да можеш да изпробваш някое приложение и ако останеш доволен да го закупиш,ресторнах на ново джеилнах, сложих само AppCake i OpenSSH,свалих приложение което е безплатно и се опитах да го инсталирам през AppCake даде ми грешка с код 1,доколкото разбирам само в AppCake с Ios 8 не е нужно да се инсталира AppSync,та ти от кое репо ще ми препоръчаш?
Публикувано

AppCake за iOS 7 и 8 е едно и също.

Публикувано

Не бачка, Коле. Тествах един неофициален порт, но не е доизкусурен. Ще го кача ако заработи добре.

Публикувано

Мда, не бачка, но с AppSync Unified става. Репото е което съм дал по-горе.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Някой на идея от къде ми се набиха тези логове изведнъж, без да съм инсталирал дори и нов туийк?

Ka6dV89.jpg

Публикувано

Ти имаш ли идея какви са тия логове? Нямат общо с туийкове, а със системата. Виж им осъзнай имената поне? :)

Публикувано

Ок със системата, но досега съм ги нямал. От icleaner съм спрял всички логове и до ден днешен нямаше нищо в тази папка? Проверявам винаги и чистя логовете, но това наистина го нямаше!

Публикувано

Такива се записват при всеки старт на системата. А, тоя шит iCleaner, не бих си го сложил в телефона. Трие логове и кеш, и к'во? Стана самолет?

Публикувано

1 година не се записваха та сега ли почнаха? Има някакъв проблем, но не мога да го хвана!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Днес ми се случи следното - слагам телефона към компютъра и итуулс дава, че телефона не е джейлнат и нямам достъп до файловата система. Какво да направя за да имам достъп до нея?

Публикувано

Afc2 ти трябва, ама не питай повече...

Публикувано

Apple File Conduit "2", не Afc2add

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...