stepwolf Публикувано Юни 28, 2014 Публикувано Юни 28, 2014 Здравейте, преди време си купих едно приложение от Сидия и сега реших да го ползвам на друг телефон но ме праща пак да го купувам, някой има ли идея как да избегна втората покупка Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Юни 28, 2014 Публикувано Юни 28, 2014 Въведи си акаунта в Cydia,на второто устройство! Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
0 stepwolf Публикувано Юни 28, 2014 Автор Публикувано Юни 28, 2014 Не става, вкарвам го и след това ми дава да избера опции за плащане отново Цитирай
0 stepwolf Публикувано Юни 28, 2014 Автор Публикувано Юни 28, 2014 Voice changer Не че е скъпо ама въпроса е принципен Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 28, 2014 Публикувано Юни 28, 2014 Някои са "сингъл лайсънс", пиши на дивелъпъра да не се пра'й на джипси. Цитирай
Въпрос
stepwolf
Здравейте, преди време си купих едно приложение от Сидия и сега реших да го ползвам на друг телефон но ме праща пак да го купувам, някой има ли идея как да избегна втората покупка
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.