mirror Публикувано Юли 7, 2014 Публикувано Юли 7, 2014 Трябва ми някакъв tweak, който да замени начина за приемане на разговор. Слайдването настрани много ме дразни, а и не всеки път е успешно. iPhone 4 iOS 7.1.1 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 7, 2014 Публикувано Юли 7, 2014 EZ DECLIne, но не знам бачка ли под 7.1.2. Можеш също да пробваш tapUnlock или TapToUnlock7. Цитирай
0 mirror Публикувано Юли 7, 2014 Автор Публикувано Юли 7, 2014 Искам да приемам разговор чрез докосване . Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 7, 2014 Публикувано Юли 7, 2014 Ми, то това е за същото, не само за ънлок. Цитирай
0 mirror Публикувано Юли 8, 2014 Автор Публикувано Юли 8, 2014 Сашо, няма функция за приемане на разговор чрез докосване, това е само за отключване. Явно ще слагам Callbar :/. Цитирай
0 mirror Публикувано Юли 8, 2014 Автор Публикувано Юли 8, 2014 Много ми е миниатюрно, а и така горе как излиза... ако беше по-голямо и в средата щеше да е добре . Цитирай
Въпрос
mirror
Трябва ми някакъв tweak, който да замени начина за приемане на разговор.
Слайдването настрани много ме дразни, а и не всеки път е успешно.
iPhone 4 iOS 7.1.1
8 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.