algor Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Здравейте, колеги! В сайта на Армеец има следното изречение, относно завеждането на щетите, в следствие снощната градушка в София: Щети, нанесени в гр.София, в рамките на горепосочения срок, клиентите могат да регистрират и в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч. Някой в Благоевград или Пловдив, който има близък познат или приятел, който работи в Армеец нека му звънне само да потвърди човека, че ако отида там на оглед няма да ми се изсмеят и да ме върнат. Затова говоря за близък човек, че не ми се звъни на общо основание. Сещате се вече по колко коли има на опашки в София и ще ми е по-евтино и по-бързо да отида някъде извън столицата, отколкото да вися тук и да си губя времето два дни. Предпочитам Пловдив, защото ще правя Мерцедеса там, че не ми се занимава с тия дебили в София по ред причини. Благодаря предварително за съдействието и приятен ден на всички! Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Потвърдиха ми от агент на застрахователи, че информацията е вярна на 100%. 1 Цитирай
algor Публикувано Юли 9, 2014 Автор Публикувано Юли 9, 2014 Идеално! Значи подготвям колите и паля към Пловдив. Много благодаря за съдействието! Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Даже ме посъветваха, да завеждате сега дори и стари, защото е много опростен режима в момента. Иначе се изисквали бележки от метеорологични служби и т.н. Също като допълнителна информация - ликвидациите ще работят събота и неделя поради големите опашки в момента. Цитирай
algor Публикувано Юли 9, 2014 Автор Публикувано Юли 9, 2014 Да, още снощи се сетих, че всичко живо ще се юрне да завежда стари щети, като използва причината градушка. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Мегани с пластмасови калници имат дупки по тях от градушката. На Красно Село е било доста силно и оттам ми пратиха снимка на пробит калник. Цитирай
algor Публикувано Юли 9, 2014 Автор Публикувано Юли 9, 2014 Аз съм готов - описан, а след няколко часа ще имам на пощата и възлагателно писмо. Даже оставих колата в Пловдив в сервиза. Съветвам всички пострадали - ориентирайте се извън София в близки пунктове. Аз свърших работа в Пазарджик и освен, че хората бяха невероятно коректни и стараещи се да помогнат с всичко и на всяка цена, то цялото удоволствие ми струва около 3 часа и половина време и около 30-ина лева за гориво. Ако бях останал в София сигурно с дни ще се редя, като гледам каква тарапана е пред пунктовете. 2 Цитирай
Tor7uga Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Здравейте колеги, да споделя и аз от днес от пункта в кв. Манастирски ливади, бул. България, ул. Бяло поле № 8Д (в двора на сервиз Дженеръс Ауто), днес бях в 07.30ч, записах се номер 110, минах около 16.30ч, като си тръгвах записани бяха около 650 коли(може и да са станали повече). Снимането е основното забавяне, гледайте какво ви описват като щети, на мен и на други преди мен "изпускаха" по някоя щета. Утре списъка продължава от номера който е бил последен, не мога да кажа кой е. Днес отвориха в 07.00 ч, а работното време им е от 08.30, ако някой ще ходи да е рано и да се въоръжи с търпение. Много късно казаха че може и да се мине в други градове, аз нямаше как с два прозореца счупени. Успех. Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Има ли някакъв срок или зависи от ЗК,че при моята май няма "навалица",нито пък аз време? Цитирай
Tor7uga Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Бяха го увеличили на 15 дена, но малко по-късно една от девойките който приемаше, описваше и завеждаше щетите каза че няма да има срок, тъй като имало много коли, но все пак не знам дали е официално. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Официално: Армеец - 30 дни, ДЗИ - до 25-ти този месец, Алианц - 30 дни, Булстрад - до края на месеца. За Булинс, Евроинс и Виктория нямам идея. Съветват ако имате и стари, незаведени още щети, да налазвате всичко накуп. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Пълна информация за всички дружества от sdi: Щети от градушката в гр. София 08.07.2014 Уважаеми клиенти, Във връзка с градушката, която нанесе множество щети в гр. София на 08.07.2014 г., в случай че имате увредено застраховано имущество (автомобил, апартамент, къща) Ви предоставяме следната информация за действия по завеждане на щети: За Булстрад - срокът за завеждане на щети по Каско е до 31-ви юли 2014 г. - срокът за завеждане на щети по Имущество е до 31-ви юли 2014 г. Ликвидационните центрове по застраховка Каско ще работят с удължено работно време: в делнични дни от 08:00 до 19:30 ч. събота и неделя от 09:00 до 17:00 ч. Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане в Кол центъра на компанията. За Виктория - срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е 30 дневен. До края на работната седмица офисите на бул. Тодор Александров 183 и ул. Искър 71 ще работят с удължено работно време за завеждане на щети - от 9:00 до 20:00 часа. Клиентите, които нямат възможност да посетят офис на дружеството, могат да заявят щетите на телефон 0700 19 577. Не се изисква бележка от метеорологичните служби. За ДЗИ - срокът за завеждане на щети по Каско и Имуществ е 25 дни. До 11.07.2014 г. пунктовте за завеждане на автомобилни щети ще работят с удължено работно време до 19.30 ч., а на 12 и 13.07.2014 г. (събота и неделя) от 09:00 до 16:00 ч. Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане на мобилните групи на компанията. За Бул Инс - срокът за завеждане на щети по Каско е до 21.07.2014 г. Работното време на ликвидационните офиси е удължено от 8:00 - 20:00 ч., като ще работят в събота и неделя. Не се изисква бележка от метеорологичните служби. За Лев Инс - срокът за завеждане на щети по Каско и Имущество е 30 дни. Работното време на ликвидационните офиси през следващите дни е удължено от 08:00 - 19:30 ч. като ще работят в събота и неделя. Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане на мобилните групи на компанията. За Армеец - срокът за завеждане на щети по Каско е 15 дни. Ликвидационните центрове ще работят в събота и неделя с делнично работно време. Не се изисква бележка от метеорологичните служби и обаждане на мобилните групи на компанията. За Уника - Центърът за огледи на ул."Самоков" №60 ще работи с разширено работно време до 19:00 ч през тази седмица. Огледи ще могат да се извършват и в офисите на УНИКА намиращи се на ул."Юнак" №11-13 и на ул."Искър" №8. Претенции по имуществени застраховки, относно увреждания по стъклопакети ще бъдат обработвани по „Бърза ликвидация“ (срещу предоставяне на снимки и описание на увреждането). - срокът за завеждане на щети по Имущество е до края на месец юли. За Дженерали - срокът за завеждане на щети е 30 работни дни и се удължава работното време от 8:00 до 20:00ч. в работни дни. Щети могат да се заявят онлайн на https://klienti.generali.bg/ или през мобилното приложение на Дженерали. За ХДИ - ще работи с удължено работно време и облекчен режим за уведомяване – седем работни дни считано от 9 юли. Ликвидационният център в град София от 9 юли (сряда) до 11юли (петък) ще работи от 8,30 ч. до 19,00 ч. и на 12 юли (събота) от 09,00 до 17,00 часа за приемане на уведомления за щети по застраховка „Каско на МПС“ вследствие на градушката. За ОЗК - срокът за завеждане на щети се удължава на 10 дни – до 18.07.2014 г. вкл. Ликвидационният център в град София ще работи през следващите 7 дни /включително събота и неделя/ с удължено работно време от 8,00 до 19,00 часа. За Олимпик клон България - Денонощен телефон за докладване на щети 0700 17 999 За Евроинс - срокът за завеждане на щети е 30 дни. Ликвидационните центрове ще работят ще работят с удължено работно време в следните дни: от 09.07.2014 г. до11.07.2014 г. от 8.30 ч до 20.00ч и събота (12.07.2014 г.) от 9.00ч до 18.00ч. Не се изисква бележка от метеорологичните служби. За Алианц - срокът за завеждане на щети по застраховка Каско е 30 дни. - срокът за завеждане на щети по застраховка Имущество е 14 дни. Въвежда се удължено работно време за регистрация на щети до края на работната седмица до 20.00 ч., а в събота и неделя от 8.30 до 17.00 часа. Пълна информация и съдействие може да получите на нашия безплатен телефон за клиенти 0800 11 300, както и в офисите на SDI. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.