Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Спряна гаранция

Въпрос

Публикувано

Здравейте,имам голям проблем и се надявам някой да ми помогне.

Имам Айфон 4с от 22.08.2012 и не ми е правил проблеми.

На 03.06.2014 за пръв път го давам на сервиз ( понеже до август е в гаранция ) появяваха ми се черти на дисплея ,премигаше и при заредена батерия ,изключва напълно.

на 03.06 го давам на интърнити,обаждат ми се след около 10 дни че не съм спряла акаунта си в Итунес,казаха ми как да я спра по интернет,без да ми връщат телефона.Обясниха ми как и аз го спрях,след още 10 дена телефона ми е върнат в Интърнити че не е спрях акаунта.Пробвах го още в магазина и се оказа че съм го спряла още по интернет,веднага пак давам телефона следващия ден да пътува за сервиза.

Минава време...... на о8.07 телефона ми е в магазина със спряна гаранция и на сервизната бележка пише че има следи от отваряне на телефона и липсвали някакви болтчета никога не съм го отваряла,понеже знам че ще ми отпадне гаранцията,а и да го отворя какво ще направя,идея си нямам

Мисля че първия път като са го отваряли са забравили да сложат болтчетата и е естествено втория път да кажат че съм го отваряла Ходих в КЗП но там не ми дадоха големи надежди,казаха че след 6 месец от закупуването било по сложно и с една дума да не се надявам много.Аз какво да направя като до сега не ми е давал проблем?

Просто гаранцията ми изтича август месец,на края и не им се занимава

Аз не искам нов телефон,просто искам да ми го оправят в рамките на гаранцията...

С втора експертиза бих ли могла да докажа че телефона НАИСТИНА не съм го отваряла???

Искам да пусна дело ,посъветвайте ме към кого да се обърна,от Бургас съм....Благодаря предварително

2 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

1. Имаш ли приемен протокол от оставянето в сервиза и какво пише в него, има ли забележки?

2. Взе ли си телефона от тях?

• 0
Публикувано

Да взех си телефона,а на сервизната бележка пише забележка драскотини по дисплея,обаче имам протектор и драскотините са по него,незнам как не са видяли че е протектор,а по самия телефон няма нито една драскотина

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...