WULAS Публикувано Юли 16, 2014 Публикувано Юли 16, 2014 (редактирано) Здравейте, от около половин година имам втори телефон (мтелски) Galaxy S6310 със андроид естествено, но това не е важно. От около два три дни скрит номер не спира да звъни и то много настоятелно, когато вдигна телефона от отсрещната страна се затваря веднага. Ако е през деня не ми пречи, но това продължава и през нощта! Имам нужда от съвет от някой който е по - навътре с тия неща как мога да го блокирам така, че да не може да ми звъни? От Андроид хабер си нямам. Пускам темата във общи приказки поради естеството и. Ако някой от модераторите реши, че не и е мястото тук, моля да я изтрие. Благодаря предварително! П.С Това се случва в телефонния ми указател интервал 15:30 - 15:44 Редактирано Юли 16, 2014 от WULAS Цитирай
bboyg Публикувано Юли 16, 2014 Публикувано Юли 16, 2014 При положение, че нямаш номера, който ти звъни, няма как да го зложиш е Black List (или да го блокираш). Тук нещата отиват към молба към оператора, оплаквания, жалби и т.н. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 16, 2014 Автор Публикувано Юли 16, 2014 А ако отида примерно в полицията и поискам да бъде проверен оператора и кой и как ми звъни? Така няма ли да стане? Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 16, 2014 Публикувано Юли 16, 2014 Ако не можеш да блокиращ от настройките на разговорите си свали някое приложение от маркета. Има доста дори гратис. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 16, 2014 Автор Публикувано Юли 16, 2014 Нямам от настройките нищо, имам Blocking Mode той е за всички нотификации, но за определено няма. Ще пробвам с някой приложение от маркета, пък да видим. Цитирай
ruil4o Публикувано Юли 16, 2014 Публикувано Юли 16, 2014 Няма чалъм да го блокираш щом няма номер. Може някой от Скайп да ти звъни?! Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 16, 2014 Публикувано Юли 16, 2014 Нямам от настройките нищо, имам Blocking Mode той е за всички нотификации, но за определено няма. Би трябвало да има в настройките. На шота, който си сложил маркира keypad после меню бутона обикновено долу в ляво и търси настройки за блокиране. Трябва да има и за непознати номера. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 16, 2014 Автор Публикувано Юли 16, 2014 Благодаря на @iPhoneman за упътването, намерих го и отбелязах настройката. Мерси! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.