Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Привет на всички. Имам проблем с Айтюнса..сестра ми си взе айфон 4с, а моят е 4. Нейният е втора ръка. Та в айтюнс имаше песни който бяха моИ, в моя телефон, но сестра ми не ги хареса и изтри някой от тях( тогава беше включен нейният телефон към айтюнс) и добави други и след това си ги качи всичко окей няма проблем, но на другия ден включвам моя телефон в айтюнс и гледам, че песните от телефона ми липсват и са се прикачили нейните песни в моят телефон.. Моля ако някой знае да ми помогне, че не издържам така вече.. Извинявайте предварително ако е глупав въпроса, но незнам как да се оправя. Мерси предварително :smile:

Публикувано

iTunes синхронизира музиката,която е заредена в него.Няма значение,дали е твоя или на сестра ти!

Ако добавиш или премахнеш музика от тунса,на следваща синхронизация и на двата телефона ще има само това,което е заредено в iTunes.

Публикувано

Направете си различни акаунти ! Близко е до акъла. :smile:

С различни акаунти е :)

iTunes синхронизира музиката,която е заредена в него.Няма значение,дали е твоя или на сестра ти!

Ако добавиш или премахнеш музика от тунса,на следваща синхронизация и на двата телефона ще има само това,което е заредено в iTunes.

И как да го оправя да не е така ?
Публикувано

Аз си слагам през iTools музичката. ;)

Публикувано

Вместо да си триете взаимно съдържанието, всеки да отмята само нещата, които иска да се качат.

Публикувано

Това са ти вариантите.

Алтернатива на iTunes,или при синхронизация слагаш отметки на музиката,която искаш да имаш на телефона.

Публикувано

Можеш да използваш и 2 библиотеки с iTunes, удобно е и всичко ще е разделено, както трябва.

Публикувано

Ами ще пробваме и това с отметките и ще пиша да ви кажа какво е станало :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...